Nieuws Politiek

Politieke kopstukken van BBB en Nieuw Sociaal Contract in Prinsjesdag-uitzending De Ondernemer Live

Dinsdag tussen 11.00 en 13.00 uur staat De Ondernemer Live in het teken van Prinsjesdag. Wat betekenen de plannen van het kabinet voor het mkb? We vragen het politieke kopstukken zoals Mona Keijzer (BBB) en Eddy van Hijum (Nieuw Sociaal Contract).

Van onze redactie 14 september 2023

Mona keijzer TVL mkb

BBB-politica Mona Keijzer. Foto: Archief.

In De Ondernemer Live schakelen we een aantal keer met het Ondernemershuis in Den Haag, waar we met Mona Keijzer (BBB), Eddy van Hijum (Nieuw Sociaal Contract) en ONL-voorman Hans Biesheuvel de nieuwe plannen van het kabinet bespreken. Maar natuurlijk blikken we ook vooruit op de komende verkiezingen. Wat vinden we in de partijprogramma's van BBB en NSC over het mkb?

Stel je vraag aan Mona Keijzer of Eddy van Hijum

<INZENDTERMIJN IS GESLOTEN> Wat zou jij Mona Keijzer en/of Eddy van Hijum willen vragen? Mail je vraag naar redactie@deondernemer.nl. Vermeld daarin ook je naam en telefoonnummer zodat we eventueel contact met je kunnen opnemen.

Kijk of luister dinsdag tussen 11.00 en 13.00 uur mee naar de Prinsjesdag-uitzending De Ondernemer Live.

Kijk en/of luister hier de vorige uitzending terug: Dit is het nieuws dat Niels Meijssen (Moonback) in De Ondernemer Live vertelde

De uitzending is verder gevuld met natuurlijk een nieuwe pitch, waarbij een enthousiaste ondernemer zijn hemelbestormende idee in één minuut wereldkundig maakt in zijn zoektocht naar funding.

We sluiten de uitzending af met De Ondernemer Onderweg. Roland Tameling is op een zeer bijzonder bezoek bij online supermarkt Picnic.

Meekijken kan dinsdag 19 september tussen 11.00 en 13.00 uur via het YouTube-kanaal van De Ondernemer of de homepage, luisteren kan via New Business Radio.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws