Advertorial van Opzoeknaarspaarrendement.nl

Advertorial Regio

Haal meer uit je spaargeld

Wie zijn geld op een bankrekening heeft staan, kan het niet zijn ontgaan: de rentepercentages die banken hanteren zijn historisch laag. Banken zijn blij met jouw geld waar je hard voor hebt moeten werken, maar zelf schiet je er bar weinig mee op. Er zijn genoeg mogelijkheden om je kapitaal wél een steuntje in de rug te bieden en méér uit je spaargeld te halen.

Redactie 8 november 2018

Spaarrendement

Opzoeknaarspaarrendement.nl biedt voor spaarders en beleggers een mooi en veilig alternatief met Woningverhuur Obligaties. Het initiatief maakt onderdeel uit van Vondellaan Vastgoed, specialist op het gebied van verhuurd vastgoed en beleggingsobjecten in Nederland. Het onderpand van de obligaties bestaat uit Nederlandse eengezinswoningen. En dat geeft zekerheid. Er is nu al sprake van een tekort aan betaalbare woningen, terwijl de vraag ernaar de komende jaren alleen maar zal toenemen, met stijgende huizenprijzen als gevolg. Rabobank heeft onlangs haar verwachting van stijging van de huizenprijs voor dit jaar bijgesteld van 7 naar 8 procent. Ook ABN AMRO rekent op stijging van de huizenprijs in 2018 en heeft de prognose in augustus verhoogd naar 8,7 procent. Beide banken verwachten dat er dit jaar minder huizen worden verkocht, zo meldt de site hypotheek-rentetarieven.nl

Veilig, betrouwbaar en makkelijk. Dat zijn de sleutelwoorden waar het bij Opzoeknaarendement.nl om draait. Interessant voor particuliere spaarders, maar zeker ook voor beleggers die spreiding willen aanbrengen in hun beleggingsportefeuille. “Geen poespas, maar helder en zo klaar als een klontje”, zegt Patrick van Ingen van Vondellaan Vastgoed. “Laat je spaargeld voor jou het werk doen.”

De minimale inleg voor deelname aan de Woningverhuur Obligaties is 1.000 euro. Het eerste jaar ontvangen deelnemers al 5 procent rente op hun inleg. De looptijd is minimaal 1 jaar. Daarna is de obligatie per kwartaal kosteloos en zonder boete opzegbaar. Ook mooi: ieder jaar dat de obligatie doorloopt, loopt ook het rentepercentage op, jaarlijks met 1 procent tot een maximum van 9 procent per jaar. Ter vergelijking. Een deposito spaarrekening bij de Rabobank levert in het eerste jaar 0,05 procent rente op. Vanaf dan duurt het tien jaar voordat je aan 1 procent rente zit. Daarnaast is een minimum inleg van 10.00 euro vereist en is tussentijdse opname niet mogelijk. Bij Triodos Bank duurt het drie jaar voordat je daar op je depositorekening een rentepercentage van 0,1 hebt bereikt. In 10 jaar tijd staat de teller daar op 1,35 procent. Tussentijdse geldopnames zijn hier niet boetevrij. Deposito-sparen bij de SNS Bank levert in het eerste jaar een rentepercentage op van 0,05 procent, na 10 jaar sparen loopt dit op naar 0,8 procent. Hiermee vergeleken zijn de Woonverhuur Obligaties een heel stuk rendabeler. Een ander voordeel:: de rente wordt steeds per kwartaal uitgekeerd. Daar kan geen spaarrekening tegenop!

Benieuwd wat opzoeknaarspaarrendement.nl voor jou kan betekenen?

opzoeknaarrendement.nl

Deze advertorial wordt aangeboden door opzoeknaarspaarrendement.nl