Nieuws Regio

Bastiaansen Modestad uit Bavel groeit naar 2.250m2 winkeloppervlak

Nathalie Pagie is auteur en lanceerde in april dit jaar het tweede deel van haar thrillerreeks. Met kleding houdt ze zich niet zo bezig en schrijven doet ze het liefst in een joggingpak. Voor de glamoureuze kant van het schrijversvak zoekt ze haar toevlucht bij modezaak Bastiaansen Modestad.

De Ondernemer i.s.m. Bastiaansen Modestad 3 januari 2018

Nathalie Pagie 2 def

Nathalie woont samen met haar man en twee kinderen van 6 en 10 in het centrum van Bavel. Met 'Bastiaansen' om de hoek. Daar krijgt ze hulp van personal shopper Marielle de Vries- Verschoor. Dat komt goed uit, zelf winkelt ze niet graag. Schrijven, dat is wat ze wil.

Breed aanbod

Bij Bastiaansen Modestad wordt shoppen makkelijk gemaakt; je vindt er alles onder één dak. Naast dames-, heren- en kindermode verkoopt de winkel ook lifestyleartikelen, sieraden, schoenen en accessoires. Afgelopen jaar is er flink verbouwd en is de Modestad gegroeid naar een totaal winkeloppervlak van 2.250m2.

Henneke en Geert Bastiaansen vinden het belangrijk dat de winkel een breed aanbod aan mode heeft. Met ruim 180 merken in het midden- en hoogsegment is er keuze genoeg. ,,We kunnen klanten kleden van nul tot honderd jaar", vertelt Henneke. De winkel onderscheidt zich door winkelbeleving, professionele coupeuses die alle kleding zo perfect mogelijk passend maken en bovenal vakkundig advies. ,,Met de verbouwing vorig jaar hebben we veel in de winkel geïnvesteerd. Nu hebben we de tijd en ruimte om te investeren in onze medewerkers. We zijn voor hen allemaal druk bezig met een intern opleidingstraject tot personal stylist en personal shopper. Zo kunnen we onze klanten nóg beter adviseren."

Persoonlijk modeadvies

Voor deze gelegenheid wordt Nathalie Pagie geholpen door personal shopper Mariëlle de Vries-Verschoor. Mariëlle zit al 20 jaar in het modevak. Bij Bastiaansen is ze voor vele damesklanten een vast gezicht. Naast persoonlijk modeadvies in de winkel gaat ze ook naar mensen thuis voor een garderobe-check. Door haar ervaring ziet ze in een oogopslag wat voor type iemand is, en wat het beste staat. Zo ook bij Nathalie. ,,Nathalie leeft het meest op van warme kleuren. Ze voelt zich comfortabel in zwart, maar tinten als turquoise, diepblauw en goud staan haar ook erg goed. Deze sprankelende set zou ze kunnen dragen tijdens een signeersessie of tv-opname. De hak maakt het extra vrouwelijk, maar door het leren jasje wordt het geheel niet té chic maar juist stoer en modisch." Nathalie is verrast door de setkeuze. ,,Dit is iets wat ik zelf nooit zo uit de rekken zou pakken. Maar nu ik het aanheb zie ik dat het toch heel mooi staat. We hebben ook een jurk geprobeerd, maar ik voel me toch meer mezelf in een broek."