Nieuws Regio

De Bonte Koe opent nieuw chocolade-walhalla in Den Haag

De Bonte Koe, al meer dan 25 jaar een begrip in Schiedam en Rotterdam, gaat dit weekend een nieuw chocolade-walhalla openen in Den Haag.

De Ondernemer | Foto: De Bonte Koe 6 juli 2018

De Bonte Koe Chocolade Den Haag 1

Waar decennialang Vleeschhouwerij J.C. Kok gevestigd was, zullen vanaf zaterdag de lekkerste bonbons en chocolade-kunstwerkjes te koop zijn. ,,Het moderne interieur van de winkel is geïnspireerd op de slagerij", aldus Connor Klein, de tweede generatie binnen het familiebedrijf. ,,Ik heb geprobeerd de historie van het pand te vertalen in een moderne winkel die mensen verrast." In de winkel zullen ook demonstraties en workshops gegeven worden.

Lees ook: Zo boekt Tony's Chocolonely een fenomenale omzetgroei

Omvormen

Op 6 september is er een spectaculair openingsfeest met een kunstenaar die een enorm stuk chocolade te lijf zal gaan om deze voor de verandering niet aan mootjes te hakken, maar om te vormen tot een koe: een soort vleeschbouwen dus.

De Bonte Koe is in 1992 begonnen door Carmel Klein-Kelly en haar zwager Kees Klein uit voorliefde voor chocolade in een eeuwenoude distilleerderij in Schiedam. De Bonte Koe staat bekend om haar chocolade-kunstwerkjes en gedurfde smaakcombinaties.