Nieuws Regio

Zo ziet een werkdag van de directeur van LEF Marketing en Events eruit

Voor Esther Westerweele, oprichter en directeur van LEF Marketing en Events, zijn werkdagen van zeven uur 's morgens tot middernacht eerder regel dan uitzondering.

Rachel van Westen | Foto: Kelly Thans | | De Ondernemer i.s.m. Lef Marketing en Events 29 december 2017

Esther westerweele2 Kelly Thans 2

,,Maar dat doe ik zelf hoor", benadrukt ze. ,,Je moet plezier hebben in je werk en gepassioneerd zijn, dan maakt het niet zoveel uit." Als we haar vragen hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet, valt ze even stil. ,,Oei, dat is een lastige. Geen dag is echt hetzelfde. Geen week ook trouwens. We organiseren rond de 350 evenementen per jaar voor ICT-bedrijven en reizen daarvoor door heel Europa. Ik weet nu nog niet hoe mijn agenda er over twee weken uit ziet. Maar laat ik als voorbeeld mijn laatste werkdag op kantoor nemen.

Contact met de klant

De wekker ging om kwart over zes, een uur later zat ik op het kantoor in Aardenburg. Ik begon, zoals elke dag, met het lezen van mijn e-mails en een kopje thee. Om tien uur had ik een afspraak met een klant om een event door te nemen. Ik had geweldig nieuws, want de president van dit beursgenoteerde bedrijf komt over uit Amerika om de plenaire sessie te doen. Om half twaalf hadden we een finance meeting. We liepen alle ingaande en uitgaande facturen na en we bespraken de lopende zaken op kantoor. Om 12.30 uur lunchten we met het hele team. Dat doen we echt elke werkdag. 's Middag waren er besprekingen over de evenementen die op de planning stonden. Om half zeven ging ik twee uurtjes naar huis. Eten met mijn man en kinderen en een uurtje bootcampen. Om half negen was ik terug op kantoor en had ik een call met iemand uit Amerika om het budget te bespreken van een gebruikersconferentie. Om elf uur 's avonds liep ik naar huis en een uurtje later ging het licht uit."