Nieuws Regio

Deze makelaar geeft klanten seizoenkaart FC Twente cadeau

Woning aan- of verkopen in de omgeving Markelo? Wie De Keujer Makelaars & Rentmeesters in de arm neemt, krijgt een jaarkaart van FC Twente cadeau. “Het stadion moet vol, komend seizoen”, zegt makelaar Robert Pullen (39) in Tubantia.

Gerben Kuitert | Foto: De Keujer Makelaars 3 mei 2018

Dekeujermakelaars fctwente

Hij was er bij zondag in Arnhem toen Vitesse het lot van FC Twente bezegelde (5-0). “Het was heftig. Ik moet nog aan het idee van de degradatie wennen”, zegt Robert Pullen, die met zijn vader Harold (67) sinds 2007 het makelaarskantoor in Markelo bestiert.

Verlengen

Zelf heeft Robert Pullen al velen jaren een seizoenkaart bij FC Twente. Hij ziet de Grolsch Veste ook graag goed gevuld bij de duels van ‘zijn’ club in de Jupiler League. “Vandaar onze jaarkaartenactie. Voor wie al een seizoenkaart heeft en ons als makelaarskantoor bij aan- of verkoop in de arm neemt, betalen wij de verlenging van de kaart. Wie nog geen jaarkaart van Twente heeft en met ons in zee gaat, krijgt er één van ons.”

Lees ook: Spelersmakelaar Rob Jansen: miljoenen gescoord met duizend voetbaltransfers

Aanmoediging

Pullen jr. hoopt dat het een aanmoediging is voor andere bedrijven in de regio om ook een dergelijke actie op touw te zetten. "In een vol stadion je thuiswedstrijden spelen, is toch fijner. En verder hoop ik dat NEC via de nacompetitie alsnog promoveert naar de ere-divisie. Want NEC is anders volgend jaar ook titelkandidaat, verwacht ik. ” De actie van De Keujer wordt verder toegelicht op de Facebookpagina van het kantoor.