Nieuws Regio

Digitaal succes op maat

Green Orange is een digital first agency, werkzaam op het snijvlak van marketing en technologie. Om de ambities en doelen van hun klanten te realiseren, zetten zij data in op de meest intelligente manier.

Feya Wouda 10 april 2017

Green Orange

“Digitale projecten klinken vaak ingewikkeld, maar als je als organisatie de juiste mensen hebt om je te begeleiden, valt het heel erg mee,” zegt Loraine Nijhuis. Ze is technisch projectmanager bij Green Orange en een van de keynote sprekers op het Business Festival. “Ik vind het super om in simpele bewoordingen uit te leggen waar wij als bureau dagelijks mee bezig zijn; data driven transformaties. Die kennis willen we graag delen.”

Data

Om de ambities en doelen van hun klanten te realiseren, zet Green Orange data in op de meest intelligente manier. Ze adviseren organisaties in hun strategie om data gedreven te worden, maken roadmaps en coördineren de realisatie. Door de inzet van de juiste technologie op het juiste moment zorgen ze voor heldere en realistische doelen.

Lees ook: Business Festival: een dag vol succesverhalen

Doel

“We zijn door Emerce 100 voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot nr.1digital campagne bureau van Nederland,” aldus Nienke Bruggeman, managing director. “Dit is nogmaals de bevestiging van onze succesvolle data driven aanpak. Zo relevant mogelijk zijn voor de eindgebruiker door intelligent gebruik te maken van data, dat is ons doel.”

Digitale projecten klinken vaak ingewikkeld, maar als je als organisatie de juiste mensen hebt om je te begeleiden, valt het heel erg mee

Loraine Nijhuis