Advertorial van Excelsior Zonwering

Advertorial Regio

Excelsior Zonwering: deskundig en professioneel

Wat in 1930 begon als de ambachtelijke Markiezenfabriek Amstelland Excelsior ontwikkelde zich in de afgelopen jaren tot een toonaangevende zonweringspecialist met veel tevreden klanten in de stad en regio Amsterdam.

JACK MONDE | De Ondernemer i.s.m. Excelsior Zonwering 28 maart 2018

Han Veldhoen marcobakker

Excelsior, 'Steeds hoger' doet z'n naam eer aan. Niet alleen doordat de zonweringsprojecten op een steeds hoger plan zijn gekomen, maar ook het vakmanschap, de service en kwaliteit. Directeur Han Veldhoen heeft het over ,,onafhankelijk, deskundig, professioneel en oplossingsgericht met tevreden klanten; daar gaan we voor!'' Het assortiment op het gebied van binnen- en buitenzonwering bij Excelsior is breed, van markiezen tot terrasoverkappingen en van screens tot rolluiken.

Veldhoen: ,,We bieden niet alleen een compleet kwaliteitsprogramma, maar tevens verzorgen we reparatie, het onderhoud of de renovatie van zonweringsproducten. Ook hebben we een serviceprogramma waarbij we in de winterperiode voor grotere gebouwen periodiek inspecties en zo nodig onderhoud plegen. Zodra het zonnetje weer gaat schijnen, zijn de gebruikers verzekerd van een perfect werkende zonwering. Inmiddels hebben we voor partijen als woningcorporaties, gemeenten, scholen en kantoren afspraken voor het preventieve onderhoud."

Klantgericht

,,We denken graag mee met onze klanten", vervolgt Veldhoen. ,,Zo kunnen bijvoorbeeld zonwerende producten voor binnen tevens in een warmtewerende versie worden geleverd. Voor bedrijven of winkeliers geldt strenge regelgeving ten aanzien van het plaatsen van reclameborden in de stad. Met een fraaie bedrukte zonwering in de kleuren van de huisstijl zorg je ervoor dat het pand van de onderneming toch opvalt. Samen met een ontwerper, een goede (doek-)drukker en samenwerking met de juiste stoffenleveranciers, zorgen we voor een optimaal resultaat voor binnen- en buiten.''

Nieuwe showroom

,,Natuurlijk beschikken we ook over een ruime, functioneel ingerichte showroomin Amsterdam-Noord bij de NDSM-werf. We zijn daar onlangs verhuisd naar de Tt Vasumweg 26, waar we beschikken over een grote showroom van ruim 400 vierkante meter. Parkeren kan gratis voor deur. Op tweede paasdag zijn we geopend voor iedereen. Speciaal voor onze particuliere klanten hebben we dan een actie. Bij aankoop van onze producten, krijgen ze de btw als korting.''

We hebben een nieuwe, ruime showroom in Amsterdam-Noord bij de NDSM-werf

Han Veldhoen, directeur Excelsior Zonwering