Nieuws Regio

Geef je organisatie een duikuitrusting

Wil jij weten hoe jouw organisatie met een digitaal platform op maat de bedrijfsprestaties kan verbeteren? Bezoek dan de kennissessie van Jarno Rutjes tijdens het Business Festival.

Feya Wouda 28 maart 2017

Brandcube 1

Brandcube

“Wij ontwikkelen websites, apps, bedrijfsplatformen en eigenlijk alles wat een organisatie digitaal kan inzetten,” aldus Job Keupink en Jarno Rutjes, respectievelijk eigenaar en projectmanager van Brandcube. “Hierbij is de techniek niet het doel op zich, maar een middel om lange termijn bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Daarom bouwen wij altijd schaalbare maatwerk oplossingen waarop doorontwikkeld kan worden.”

Lees ook: Business Festival: ambitieus zakelijk evenement in Oost-Nederland

Innoveer door kennisdeling te stimuleren

“Een bedrijfsproces is voortdurend in beweging. Speel daarop in door op tijd te investeren in je eigen digitale techniek, want dit is de basis om te innoveren en kennis te kunnen delen. De snelheid waarin een organisatie kennis kan oproepen is bepalend voor het stijgen of dalen van haar bedrijfsprestaties. Een webapplicatie als bedrijfsplatform laat organisaties op een slimme en efficiënte manier samenwerken en kennis delen, waardoor er meer kennisparaatheid ontstaat. Hierin zijn wij de uitvoerende partner op het gebied van design en development.”

> Koop hier je ticket voor het Business Festival

Techniek is geen doel op zich, maar een middel om lange termijn bedrijfsdoelstellingen te bereiken

Jarno Rutjes