Advertorial van Spotcap

Advertorial Regio

Hoe Spotcap binnen één dag werkkapitaal financiert

Spotcap verstrekt online financieringen aan het mkb. Om ondernemers goed te informeren over de mogelijkheden hebben Spotcap en Zwanenberg Advies voor 4 juni het Financieringsevent op de agenda staan in Den Bosch.

MARJO PEPPELAAR | De Ondernemer i.s.m. Spotcap | Foto: Marco Bakker 29 mei 2018

Beer Zandt spotcap2

Financiering is een jas die goed moet passen'', zegt Beer Zandt, Head of Business Development van Spotcap, dat online krediet verstrekt aan mkb'ers. ,,Wij financieren werkkapitaal van 10.000 tot 300.000 euro met een maximum looptijd van 24 maanden'', legt Zandt uit.

Die financieringsvorm is vooral geschikt voor ondernemers die op korte termijn hun liquiditeit willen aanvullen, in de wetenschap dat die investering ook snel gaat renderen, vertelt hij. ,,Daarbij kun je denken aan een overbruggingskrediet voor een project of seizoensfluctuaties.

Lees ook: Spotcap: zakelijk krediet binnen 24 uur

Zo had een producent van zonnepanelen niet het werkkapitaal om een grote opdracht voor te financieren. Binnen één werkdag hadden we dit opgelost.'' Spotcap gebruikt slimme technologie en financiële expertise om voor kleine en middelgrote bedrijven een zakelijke financiering te realiseren. Dat proces verloopt helemaal online via spotcap.nl en super snel: binnen een dag ligt er een voorstel.

Maar online betekent niet onpersoonlijk, benadrukt Zandt. ,,Door combinatie van expertise en techniek kunnen wij het mkb efficiënt en juist heel persoonlijk bedienen. Je hebt bij ons altijd contact met dezelfde medewerker, via telefoon, chat, mail of videoconference. Heel persoonlijk dus, maar wél altijd online.''

Lees ook: Drie ondernemers vertellen hoe ze hun foodtruckdroom hebben waargemaakt

Spotcap werkt daarom volgens een helder gestructureerd en zeer efficiënt proces, waarbij de klant van begin tot eind weet waar hij aan toe is. ,,Bij ons hoef je geen stapels papier en businessplannen in te leveren. Een bankafschrift, de laatste vier kwartalen omzetbelasting en meest recente jaarrekening zijn voldoende. Zo houden ondernemers tijd over voor waar ze goed in zijn: ondernemen.''

Om die ondernemers te bereiken werkt Spotcap nauw samen met partners als Zwanenberg Advies. ,,Wij snappen dat bedrijven goed geïnformeerd willen worden. Daarom organiseren we door het hele land businessevents. Vaak samen met een financieel adviseur.
Die kent ondernemers in de regio en kan hen goed adviseren. Bij het financieringsevent op 4 juni werken wij daarom samen met verschillende partners zodat ondernemers zich breed kunnen laten informeren.''

Kennissessie voor mkb

Datum: 4 juni van 16.00 uur tot 19.00 uur

Locatie: KASerne Den Bosch

Sprekers: Spotcap, Zwanenberg Advies, Dorstlessers, Voldaan, Geldvoorelkaar

Aanmelden via: zwanenbergadvies.nl/events