Advertorial van WitteWoning Makelaars Midden-Holland

Advertorial Regio

Makelaarstak maakt aanbod Phielix compleet

Nu de onroerendgoedmarkt onrustig is, biedt de Phielix Groep naast verzekeringen en financieel advies ook woningen en bedrijfspanden aan. Zeventien vestigingen bieden onder de naam WitteWoning Makelaars een landelijke dekking.

Timo van de Kasteele | Foto: Pim Mul 14 november 2018

Wittewoning makelaars

Met bijna veertig jaar ervaring is Phielix Verzekeringen een begrip in Reeuwijk en omgeving. Het kantoor kan putten uit een enorm klantenbestand, dat door de jaren heen is opgebouwd. Wat tot voor kort ontbrak, was een makelaarstak. Die is nu een feit, als de zeventiende vestiging van franchiseformule WitteWoning Makelaars. Vanuit het kantoor in Reeuwijk bedient het de regio Midden Holland. Alle kennis van de gezamenlijke vestigingen is nu beschikbaar voor directrice Tiny Phielix en haar mensen. Op het gebied van financiën en nu ook van aan- en verkoop van onroerend goed, (ver)huur bemiddeling, taxaties, bouwtechnische keuringen en het verkoopklaar maken van woningen en bedrijfspanden, waaronder foto- en filmpresentaties.

Landelijke dekking

Phielix: ,,We zijn ook actief in huuren verhuurbemiddeling en beheer. Daarnaast begeleiden we nieuwbouwprojecten.” Kopers en verkopers profiteren bij WitteWoning Makelaars Midden-Holland van een landelijke dekking. Wat volgens Phielix de kans op een succesvolle verkoop aanzienlijk vergroot. Het aanbod aan woningen en bedrijfspanden verschijnt op zestien landelijke websites, waarvan Funda en Jaap het meest bekend zijn.

Ontzorgen

De samenwerking met WitteWoning Makelaars biedt meer voordelen. Zo krijgt de nieuwe vestiging in Reeuwijk in één keer de beschikking over de laatste kennis van wet- en regelgeving op de woningmarkt en alle mogelijkheden om landelijk en via social media de aan- en verkoop te bevorderen. De klant ontzorgen is waar het volgens Phielix om gaat. ,,Vanaf nu kunnen wij nieuwe klanten en bestaande relaties een totaalpakket aanbieden. Juist vanuit die relaties is de uitbreiding van onze dienstverlening ontstaan. We merken dat onze zakelijke klanten steeds vaker willen beleggen in vastgoed. En diezelfde klant is mogelijk ook weer op zoek naar een nieuwe woning.”

Hypotheekadvies

Naast de aan- en/of verkoop van onroerend goed, kan de klant vrijblijvend gebruikmaken van de bestaande kennis op het gebied van belastingzaken en onafhankelijk hypotheekadvies. ,,Onze hypotheekadviseurs werken samen met bijna alle op de Nederlandse markt opererende geldverstrekkers.”

Dit artikel kwam tot stand in samen - werking met WitteWoning Makelaars Midden-Holland. Vragen? www.wittewoningmakelaars.nl