Nieuws Regio

Meer financiële slagkracht, slimme online-oplossingen

Als ondernemer ben je het liefst bezig met waar je goed in bent; ondernemen. Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering die het ondernemen een stuk aangenamer maken. De Schipper Groep helpt je graag de (financiële) slagkracht van jouw onderneming te optimaliseren met Schipper Online.

De Ondernemer | Foto: Paul van Bueren 15 maart 2018

PZ EXPER Tcolumn Michel Meeuwse

Ontwikkelingen op het gebied van automatisering gaan ontzettend snel. Om ook in de toekomst succesvol te ondernemen, is het van belang nu al (stapsgewijs) over te gaan op online-oplossingen die uw werkprocessen efficiënter inrichten. Een eerste stap die veel ondernemers nemen is overstappen op online-boekhouden. Senior adviseur online-innovatie Michel Meeuwse benadrukt daarbij dat iedere onderneming uniek is. ,,Wij sluiten aan bij de specifieke situatie van de ondernemer. Wij volgen de werkprocessen van het bedrijf en niet andersom. Onze klanten hebben vaak behoefte aan een hybride oplossing. Ze willen niet alles volledig uit handen geven, maar ook dingen zelf doen. Dat hoort bij het ondernemerschap. Daar houden wij altijd rekening mee.''

Verouderde software

Laat u kansen liggen door handmatige handelingen of verouderde software? Om u te helpen zo goed mogelijk te digitaliseren en automatiseren, hebben wij een applicatie ontwikkeld die als het ware fungeert als tolk tussen diverse systemen; Omniboost. Op die manier kan bijvoorbeeld uw brancheoplossing gemakkelijk gekoppeld worden aan een online-boekhoudprogramma. Kees Zorge, senior adviseur systeemintegratie, vindt het belangrijk te laten zien hoe boekhouden en andere werkprocessen gemakkelijker en efficiënter kunnen. ,,We koppelen niet alleen systemen, maar zijn ook steeds meer bezig met business data intelligence. Hoe relateren specifieke omstandigheden met de cijfers van uw bedrijf? Daar kan vervolgens op gestuurd worden." Met de overstap naar online-boekhouden kan de administratie dus zomaar sneller en makkelijker worden. De specialisten van Schipper Online staan klaar om met u mee te denken, zodat u het beste uit uw onderneming kunt halen.

Benieuwd wat Schipper Online voor u kan opleveren? Vraag dan een gratis demo aan door een e-mail te sturen aan info@schippergroep.nl.