Advertorial van Automotions Mercedes-Benz

Advertorial Regio

Mercedes-Benz: bereikbaarder dan je denkt

Voor wie nog geen Mercedes-Benz rijdt, is het nu de tijd. Het merk met de ster op de neus is bereikbaarder dan ooit, met speciale fiscaalaantrekkelijke businesspakketten voor de zakelijke rijder. "Koop je nu een auto uit voorraad dan profiteer je bovendien van een gunstig BPM-voordeel", zegt accountmanager Jim Konijnendijk van automotions Mercedes-Benz.

TIMO VAN DE KASTEELE | Foto: Peter van Trijen/Pix4Profs 14 september 2018

Automotions mercedes benz

Als ondernemer wil je geen omkijken hebben naar je wagenpark. En voor je medewerkers wens je maar een ding: dat ze veilig onderweg zijn. Gaat het onverhoopt toch mis, dan wil je een aanspreekpunt. Iemand die ontzorgt én het oplost. Bij Automotions Mercedes-Benz is dat Jim Konijnendijk, het gezicht voor de zakelijke markt in Zeeland en West-Brabant. "Korte lijnen en persoonlijk contact is waar ik voor sta."

Met plezier laat Jim zien dat rijden met een ster op de neus dichterbij is dan je denkt. Daar zorgen de speciale Business Solution-uitvoeringen voor, verkrijgbaar van de A- tot de E-Klasse. Uitgerust met alle opties die de zakelijke rijder wenst, zoals navigatie, achteruitrijcamera, regensensor en cruise control.

Lees ook: Waarom automotions dé Mercedes-garage van Goes is

En niet onbelangrijk: het pakket is fiscaal aantrekkelijk, wat weer gunstig is voor de netto bijtelling. "Dat merk je maandelijks terug", zegt Konijnendijk.

Voordeel

Wanneer je als zakelijke rijder op zoek bent naar een jong gebruikte dealeroccasion, ben je bij Automotions Mercedes-Benz ook aan het juiste adres. Jim: "Beide vestigingen hebben circa 40 exemplaren op voorraad, waarvan een groot deel zogeheten BTW-auto's. Dat zijn modellen waarvan ondernemers de BTW kunnen verrekenen. Zoals onze company cars, auto's met extreem lage kilometerstanden die enkel zijn gebruikt voor demonstratiedoeleinden."

Lees ook: Dit bedrijf biedt volledige ontzorging in de truckerbranche

Lease

Eenmaal een auto naar wens gevonden, rest de vraag: ga je leasen of kopen. "Voor de zakelijke rijder zijn onze lease-oplossingen extra interessant", zegt Konijnendijk. "Automotions is gelieerd aan ZuidWest Lease, een persoonlijke en betrokken leasemaatschappij die meedenkt over de beste oplossingen voor ondernemers."

Kortom, Automotions Mercedes-Benz heeft dé oplossing voor alle mobiliteitsvraagstukken: van trucks, bedrijfswagens tot luxe personenauto's. "Dat is wat wij verstaan onder one stop shopping", zegt Korstian van de Koevering, directeur verkoop bij Automotions Mercedes-Benz. Dit alles onder de paraplu van de grootste dealergroep van Zuidwest Nederland: Automotions.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Automotions Mercedes-Benz. De vestiging in Goes is te vinden op de Albert Plesmanweg 2. De vestiging in Roosendaal is op de Bredaseweg 225-227. Online via www.automotions.nl/mercedes-benz