Nieuws Regio

Mobiliteit eindelijk overzichtelijk met Autolease Twente

Vijf jaar geleden kwam Mike Jansen als manager bij Autolease Twente. Samen met zijn jonge team stroomlijnde hij het destijds al tien jaar bestaande bedrijf. De vlotte aanpak met de modernste middelen viel op. Een snel groeiend klantenbestand ervaart de voordelen van een klantgerichte aanpak en overzichtelijke mobiliteit.

Thuis in Twente 20 april 2017

Autolease Twente

"Van begin af aan stond ons voor ogen dat we de klant een maatpak aan mobiliteit willen aanbieden", vertelt Jansen. "Inmiddels zijn we zo ver dat we zorgeloze mobiliteit op maat kunnen garanderen. Van stadswagentje tot vrachtwagen, maar ook een motor of fiets is mogelijk, is alles te regelen in elke vorm van lease, huur of koop. We breiden de mogelijkheden steeds verder uit. In overleg met bedrijf of particulier wordt de beste vorm van mobiliteit gekozen. Daar heeft men vervolgens geen omkijken meer naar."

De voordelen van lease zijn bij velen bekend. Maik Jansen zet het een en ander nog eens op een rijtje. "Je weet als leaserijder precies waar je aan toe bent. Bij ons is alles onder één dak aanwezig, niet alleen wat voertuig en onderhoud betreft, maar ook alles voor de financiële afwikkeling. Je mobiliteit is volkomen ontzorgd, je hoeft niet in dure aanschaf te investeren en wanneer je privé een auto inbrengt is zelfs cash back mogelijk. En in het geval van elektrisch rijden gaan we nog een stapje verder. Dan zijn we ook in staat om een laadpaal, solar carport of zonnecellen te verzorgen."
Het aanbod van een elektrische of hybride leaseauto is niet nieuw. Toch vragen veel mensen zich af of dit echt wel uit kan. Daarom heeft Autolease Twente een bijzonder rekenmodel ontwikkeld. Zo wordt het voor ieders situatie snel helder of een hybride of elektrische auto gunstig uitpakt. "We hebben alle gegevens verzameld en vergeleken. Drie gelijke auto's, eenmaal benzine, eenmaal hybride en eenmaal volledig elektrisch. Zelfs met slechts tienduizend kilometer per jaar bleek het elektrisch rijden opmerkelijk veel voordeliger. De aanschaf is duurder, maar op 't eind ben je goedkoper uit." Dit heeft niet alleen te maken met bijtelling en wegenbelasting. Ook de brandstof scheelt aanzienlijk.