Aangeboden door ONVZ

Branded Content Regio

Mth is Het Vitaalste Bedrijf van Utrecht

Mth accountants & adviseurs uit Veenendaal is dit jaar uitgeroepen tot Het Vitaalste Bedrijf van de provincie Utrecht. Meervoudig olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband overhandigde de prestigieuze prijs donderdag aan accountant Kees van Steenbergen en eventmanager Yvette van den Berg.

Redactie 11 oktober 2018

Onvz Utrecht

Volgens jurylid Van den Hoogenband investeert het bedrijf van alle deelnemende bedrijven in de provincie het meest in het vitaal houden van zijn medewerkers.

Mth on the move!

Mth werd opgericht in 1950 in de Noordoostpolder, en is ondertussen een grote speler in accountancy en belastingadvies in Midden en Noord-Nederland. Het bedrijf telt 13 vestigingen en 400 medewerkers.

Afgelopen jaren heeft mth veel geïnvesteerd in vitaliteit. Zo heeft het een eigen vitaliteitsprogramma: Mth on the move! Daarin worden onder meer workshops en fitdagen georganiseerd. Ook is er gratis vers fruit, en kan tegen een laag bedrag (extra) gezond gegeten worden. Verder wordt er getafeltennist, doet men aan lunchwandelen, hardlopen en wordt fietsen naar het werk gestimuleerd. Daarnaast doen medewerkers gezamenlijk mee aan sportevenementen, zoals fietsen op de Mont Ventoux en een fit- en sportevenement aan het Veluwemeer.

Werk-leefbalans

Om burn-outs te voorkomen en een goede werk-leefbalans te houden, wordt door individuele gesprekken extra veel aandacht gegeven aan medewerkers in de leeftijd van 30 tot en met 35 jaar. Maar ook oudere medewerkers, voor wie het in verband met de hogere pensioenleeftijd tegenwoordig nog belangrijker is om fit te blijven, krijgen bijzondere aandacht.

De prijs is absoluut een grote verrassing, aldus Kees van Steenbergen. Ook al staat vitaliteit bij ons al jaren hoog op de agenda. Het mooie aan onze activiteiten is dat medewerkers niet alleen werken aan hun eigen vitaliteit, maar dat de verbondenheid tussen medewerkers en tussen verschillende vestigingen zo ook wordt verbeterd,” vult Yvette van den Berg aan. “Of het nu gaat om een mudrun of om fietsen op de Mont Ventoux, we zien dat het ons als bedrijf helpt om vitaliteit onder de aandacht te brengen en om elkaar beter te leren kennen.

Prijsuitreiking Het Vitaalste Bedrijf: Meld je aan!

De kersverse regiowinnaar neemt het aan het einde van het jaar op tegen de winnaars van de andere provincies. De prijs voor Het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt op 19 november uitgereikt in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Wil je erbij zijn? Reserveer hier je stoel.

De verkiezing van Het Vitaalste Bedrijf is een initiatief vanONVZenMKB-Nederland. De prijs wordt voor het zesde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Werknemers die lekkerder in hun vel zitten, presteren beter en zijn langer inzetbaar. Vitale bedrijven zijn dus van groot belang voor de economie van Nederland. ONVZ en MKB-Nederland stimuleren ondernemers daarom te investeren in de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers.