Advertorial van GaragePark

Advertorial Regio

Nieuw in Amersfoort: opslagruimtes mét werkplek en meer

Opslagruimte is er genoeg te vinden in Amersfoort. Zoek je echter naast veilige en altijd bereikbare opslagruimte ook een hobby-, klus- of werkplek, dan ben je bij GaragePark aan het juiste adres. Voor huur en koop van multifunctionele garageboxen. Vooral het laatste maakt GaragePark ook voor beleggers interessant.

Mark Litjens 14 november 2018

Sander mahne garagepark

In heel Nederland schieten de ‘self storages’ als paddenstoelen uit de grond. Die bieden opslagruimte voor particulieren en bedrijven, in verschillende formaten en met keuze uit korte of lange huurperiodes. Prima oplossingen voor wie letterlijk ‘opslagruimte’ zoekt: een plek om (tijdelijk) spullen op te bergen. Tussen al deze aanbieders valt GaragePark op. De organisatie is al meer dan tien jaar succesvol met een uniek concept: de ruimte die door GaragePark wordt aangeboden, is heel flexibel te gebruiken. ,,Je kunt er vanzelfsprekend spullen in opbergen, maar we richten ons ook op ondernemers en hobbyisten die een plek willen hebben om te werken of te klussen. Die kunnen op ons terrein aan de slag, 24 uur per dag, zeven dagen per week”, zegt Sander Mahne van GaragePark.

Doordacht concept

De opzet van GaragePark lijkt heel eenvoudig, maar er zit een doordacht concept achter waarmee het zich onderscheidt van de tientallen andere aanbieders van opslagruimte. ,,De boxen zijn duurzame betonnen constructies, voorzien van stroomcontacten, verlichting, beveiliging en brandmelders. Je spullen zijn op deze manier echt veilig opgeborgen, mede door BORG-2 gecertificeerde beveiligingsmaatregelen. Alleen met een speciale keytag kan de gebruiker 24/7 het park betreden.”

Juist dit maakt het zo interessant voor ondernemers. Klusser, hovenier, aannemer, iedereen die werkt met dure spullen kan deze met een gerust hart in een GaragePark achterlaten. Bijvoorbeeld in een aanhanger die je zo weer achter de bedrijfsauto hangt, op naar een volgende opdracht. ,,We hebben zelfs dj’s en bands die midden in de nacht na een feest of optreden hun apparatuur komen brengen. We hebben een uitgekiend lichtplan zodat werkelijk elke hoek van het park goed is uitgelicht. Hierdoor kun je eenvoudig en veilig op elk moment van de dag je box bereiken. ,,Je hebt als klant alle vrijheid.”

De parken beschikken ook over een sanitaire voorziening want er is veel bedrijvigheid. ,,Automonteurs die kleine reparaties uitvoeren, webshops die er hun voorraad opslaan, meubelmakers die meubels repareren, je kunt het zo gek niet verzinnen. We kunnen op verzoek zelfs klimaatbeheersing leveren, bijvoorbeeld wanneer er een constante temperatuur nodig is. De werkplekken hebben een officieel erkend adres en bij de ingang staan brievenbussen opgesteld. Als ondernemer kun je je box in het GaragePark als bedrijfsadres gebruiken. Handig als je privé en zakelijk gescheiden wilt houden.”

Rendement

Ondertussen is het concept op 22 locaties in Nederland tot leven gebracht. In Amersfoort wordt momenteel zelfs al een tweede park gebouwd. ,,Het onlangs opgeleverde park in Amersfoort De Isselt, met tachtig units, is uitverkocht. Er zijn alleen nog boxen te huur. In januari 2019 openen we ook in Amersfoort De Hoef. Dat wordt een veel groter park, met zo’n 170 units. Op Amersfoort De Hoef zijn nog ruimtes te koop. Nog zo’n unieke mogelijkheid bij GaragePark.''

,,Al vanaf het begin hebben we ons gericht op kopers. Een garagebox is een perfect alternatief voor een extra schuur of de garage aan het huis. Een prima investering bovendien, zeker nu spaargeld geen of amper rente oplevert. De boxen zijn waardevast en onderhoudsarm. En omdat het gewilde objecten zijn, kun je later alsnog besluiten te verhuren. Zelfs professionele beleggers zien de mogelijkheden en de populariteit van onze boxen. Immers, de verhuurprijs die je kunt rekenen, is negen procent van de aankoopprijs. Een mooi rendement. En omdat ons concept verschillende doelgroepen aanspreekt hoef je niet lang op huurders te wachten”, voorspelt Mahne.

Dit artikel kwam tot stand in samen­werking met Garagepark. www.garagepark.nl / 085-2083162