Advertorial van Prevas

Advertorial Regio

Prevas zoekt met banners heel gericht goede en ervaren chauffeurs

Een werving- en selectiebureau dat met je mee blijft denken, ook als je je nieuwe baan gevonden hebt? Prevas onderscheidt zich met persoonlijke aandacht en 24/7 bereikbaarheid. 'Als er iets speelt moeten onze kandidaten ons gewoon kunnen bellen.'

ANDREW GROENEVELD | Foto: Anne Sophie 9 mei 2019

Prevas zoekt met banners gericht goede ervaren chauffeurs

De markt van werving- en selectiebureaus wordt gedomineerd door reuzen als Randstad en Olympia. Juist door hun omvang is er behoefte aan kleine en flexibele organisaties waar werkzoekenden zich geen nummer voelen. Zakelijk leider Dick Wijchers van Prevas: ,,Wij horen vaak dat je als kandidaat bij grote organisaties te maken hebt met jonge mensen zonder rugzakje en vooral theoretische kennis. Miranda Scheepers en ik hebben allebei jaren gewerkt bij Matchflex, waaruit Prevas is voortgekomen en hebben simpel gezegd gewoon meer levenservaring. Dat praat toch net even anders. We horen dat van onze kandidaten ook terug." Het nieuwe bureau heeft opdrachtgevers in onder andere het transport, de horeca en de schoonmaakbranche.

Bel ons even

Prevas vindt persoonlijke aandacht wezenlijk en blijft de eenmaal geplaatste kandidaten daarom consequent volgen. ,,Want soms kan er iets zijn, iets kleins misschien, bepaalde ergernissen. We zeggen altijd: bel ons even, wacht daar niet mee. Wij zijn bereid het voor je op te pakken en kunnen het misschien voor je oplossen.' Om de optimale match tussen opdrachtgever en kandidaat te vinden, zet Prevas de modernste middelen in. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van sociale media.

Banners

Daarnaast ontwikkelde De Persgroep in opdracht van Prevas banners, die nauwgezet worden getarget op heel specifieke doelgroepen. Dick Wijchers: ,,Jij en ik zullen een banner die zich richt op bijvoorbeeld chauffeurs nooit te zien krijgen, want wij zijn geen chauffeur. Met de banner zoeken wij voor onze opdrachtgevers heel gericht naar goede en ervaren chauffeurs, die interesse hebben om een stap te maken, bijvoorbeeld in salaris. Dat gaat heel precies en bereikt geen bankzitters. Als je nu als chauffeur nog thuis zit, is er iets niet goed."

Aanmeldingsprocedure

De bannercampagne wordt samen met De Persgroep voortdurend gemonitord en waar nodig aangepast. Zo nam het verkeer naar de site van Prevas verder toe toen de aanmeldingsprocedure werd vereenvoudigd. Wijchers: ,,Je moet nooit vragen een complete cv te uploaden. Naam, mailadres en mobiel, dat is genoeg. Dan nemen wij vervolgens contact op. Door dit aan te passen, zagen we het verkeer meteen toenemen."

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Prevas. Meer informatie op: prevas.nl