Aangeboden door Primera

Branded Content Regio

Met de Primera Keuze cadeaukaart zit je altijd goed

Wie kent het niet: je wilt een collega of relatie bedanken of in het zonnetje zetten, maar hoe? Neem eens een kijkje bij de Primera winkel bij jou in de buurt óf online. Ik ging langs bij het hoofdkantoor en weet nu wat dé oplossing is: de Primera Keuze cadeaukaart.

Cas van Dijk | Foto: Primera 28 augustus 2019

Keuze cadeaukaart altijd goed

Tim Schoonderwoerd toont me de showroom in het hoofdkantoor van Primera en vertelt vol vuur het verhaal erachter. Primera is inmiddels uitgegroeid tot de grootste landelijke winkelketen in de tabaks- en gemaksbranche. ,,Er zijn 515 winkels in Nederland en het aantal groeit”, verrast de 24-jarige e-commerce manager me al bij binnenkomst. ,,Er is altijd wel een winkel bij je in de buurt.” Een imposante wand met een mozaïek aan cadeaukaarten trekt zichtbaar mijn aandacht.

Zelf niet hoeven kiezen

Schoonderwoerd vertelt trots: ,,Het mooie is: jij hoeft als gever van de cadeaukaart niet te kiezen uit het ruime assortiment. De ontvanger kan met de Primera Keuze cadeaukaart zelf kiezen uit álle cadeaukaarten die bij Primera verkrijgbaar zijn en dat zijn er meer dan 100. Hoe het werkt? Heel eenvoudig: kies een bedrag dat je cadeau wilt geven, we activeren de cadeaukaart en pakken deze gratis en feestelijk voor je in. De ontvanger kiest vervolgens zelf in de winkel of online uit het volledige cadeaukaarten assortiment.”

Onbeperkt geldig

Eigenlijk had ik er nooit zo bij stilgestaan. Het is best lastig een cadeaubon te vinden die bij iemand past en ik vond mezelf ondankbaar als een cadeaubon van collega’s in een la was blijven liggen en ‘niet meer geldig was’. Schoonderwoerd: ,,Met de Primera Keuze cadeaukaart doen wij het anders. Voor werkgevers is het een uitdaging om voor iedereen een passend cadeau te vinden, maar doordat de ontvanger zelf uit het hele cadeaukaarten assortiment kan kiezen, zit er altijd wel een geschikte cadeaukaart bij. Daarnaast is de Primera Keuze cadeaukaart onbeperkt geldig, dus je kunt de cadeaukaart gerust even bewaren en kunt altijd bij ons terecht om die te verzilveren.”

Gepersonaliseerde oplossing

Persoonlijk contact en service zijn voelbare merkwaarden. ,,Via de webshop en de Primera winkels helpen wij ondernemers, secretaresses en office managers graag en denken daarbij mee in de gewenste oplossing. Wij verpakken iedere cadeaukaart gratis, zodat de cadeaukaart ook echt leuk is om te geven. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de cadeaukaart te personaliseren met een bedrijfslogo of om een persoonlijke wenskaart toe te voegen. Voor bedrijven met veel medewerkers bieden we inmiddels een gepersonaliseerde oplossing per e-mail. Hierbij stemmen we de wensen af met de klant en zorgen we voor snelle opvolging.”

Vrije keuze

Het concept van de Primera Keuze cadeaukaart blijkt aan te slaan bij bedrijven. Zo lopen MKB-ondernemers steeds vaker een Primera winkel binnen voor advies en bestellen groot zakelijke klanten met veel medewerkers via primera.nl/zakelijk. Het gemak en de vrije keuze passen goed om te verrassen bij verjaardagen en als relatiegeschenk en ook steeds vaker als eindejaarsgeschenk. De verkooppiek ligt dan ook in de feestmaanden.