Aangeboden door Broekhuis Opel

Branded Content Regio

Rijden in een automaat maakt een ongekende opmars

Een aantal jaren geleden beschikte een klein deel van de nieuwe auto’s over een automatische transmissie. In bedrijfswagens was een automaat zelfs een zeldzaamheid. Inmiddels beschikt nu al ruim een derde van de nieuwe auto’s over een automatische transmissie.

Partnerbijdrage 24 juli 2019

Broekhuis opel arnhem automaat bedrijfswagen
vi195 i01 019

Zo is bijvoorbeeld de nieuwe generatie Opel Vivaro nu ook leverbaar met een automatische transmissie. Met maar liefst 8 versnellingen staat deze transmissie in de Vivaro garant voor een uiterst efficiënt verbruik en krachtige vermogensafgifte. Volgens de Bovag, de brancheorganisatie die zich bezighoudt met mobiliteit, zijn de auto’s met automatische transmissies van tegenwoordig zuiniger dan handgeschakelde auto’s en dat resulteert meestal ook in een lagere CO2-uitstoot.

Steeds meer ondernemers kiezen tegenwoordig om deze reden ook voor een bestelwagen met automaat. Maar niet alleen rijdt u met een automaat zuiniger, het scheelt weer een extra handeling tijdens het rijden, waardoor u meer aandacht heeft voor het verkeer en de route.efficiënt verbruik en krachtige vermogensafgifte.

De keuze voor een automaat biedt dus veel voordelen, al geven ondernemers toch nog vaak de voorkeur aan een handgeschakelde versie vanwege de lagere aanschafprijs. Echter is het kiezen voor een handgeschakelde versie vanwege de prijs bij Broekhuis Opel niet meer nodig. De nieuwe Opel Vivaro heeft nu namelijk tijdelijk een gratis automaat. Daarmee is het de ideale zakenpartner voor onderweg, die naast zijn lage brandstofverbruik ook nog een zee aan ruimte biedt om iedere klus te klaren. Dankzij de verschillende lengtes en configuraties van de Vivaro zal u altijd de perfecte match vinden.

Bedrijfswagens worden veelal gefinancierd. Ook hier denkt Broekhuis Opel graag met u mee. Naast de gratis upgrade naar een automaat profiteert u namelijk ook 5 jaar lang van 0% rente op uw financiering. Kortom bent u op zoek naar totale ontzorging en het scherpste aanbod? Kom dan langs in een van onze Broekhuis Opel vestigingen, bekijk onze website en ontdek de nieuwe Opel Vivaro.