Nieuws Regio

Van Kemko Doetinchem naar FAAC BV

,,Als je in de Achterhoek de naam van ons bedrijf noemt, roept het nog weinig herkenning op", zegt Gudo Helming, relatiemanager bij FAAC BV, dat automatische toegangssystemen maakt. ,,Buiten de regio is het bedrijf veel bekender en dat is jammer, want we willen de business ook in de Achterhoek houden.''

De Ondernemer i.s.m FAAC BV 14 november 2017

FAAC

Wat mij als relatiemanager aanspreekt bij FAAC BV is dat het bedrijf Achterhoekse roots heeft en er tevens een sterk en gezond moederbedrijf achter zit in Italië'', zegt Gudo Helming. ,,De producten zijn innovatief, worden op maat en in eigen huis gemaakt, en worden door onze eigen monteurs gemonteerd bij onze klanten."

Klanten ontzorgen

De FAAC Group bestaat uit 32 bedrijvenin 24 landen en 18 fabrieken in 15 landen. Het bedrijf ontwikkelt en produceert duurzame en veilige automatische toegangssystemen. FAAC BV Doetinchem is specialist op het gebied van automatische deuren voor personentoegang en industrie, slagbomen, verkeerspalen, producten voor tochtwering en motoren voor rolluiken en zonwering. FAAC BV is ontstaan uit de bedrijven Kemko Doetinchem en FAAC Tubular Motors uit Limburg. Daarnaast biedt FAAC BV een 24 uursstorings- en servicedienst aan voor eigen producten én voor producten van andere merken.

Lees ook: Duncan Stutterheim verdiende 33 miljoen en scoort nu met feesttoren A'DAM

Ontzorgen

,,Buiten de regio Achterhoek zijn wij enorm bekend. Onze producten zijn door het hele land terug te vinden. En wat ik als Achterhoeker zelf zo mooi vind, is dat de Achterhoekse mentaliteit terug is te zien in de werkwijze van FAAC BV. En juist die mentaliteit waarderen onze klanten zo. Onze kernwaarden zijn dan ook: persoonlijk, flexibel en oplossingsgericht. Eigenlijk ontzorgen wij onze klanten bij alles op het gebied van toegangsoplossingen, zowel voor de detailhandel als industrie.''

Naamsbekendheid

,,Ik zie er als relatiemanager een uitdaging in om onze naam en producten in de regio op de kaart te zetten. Niet met het doel dat men direct iets bij ons koopt, maar dat mensen weten wie wij zijn. Graag wil ik dat wij bij iedereen in de telefoon staan, zodat wij de eerste zijn die ze bellen als ze een automatische deur, tochtwerende oplossing, slagboom of verkeerscontrolepaal nodig hebben. Voor meer uitstraling aan het pand, energiebesparing of betere toegankelijkheid voor onder andere minder validen. Wij komen graag met u kennismaken." Gudo Helming is bereikbaar op: gudo.helming@faacgroup.com en 06-22819007. Kijk voor meer informatie op faacbv.com.