Nieuws Regio

Volg live de uitrol van de Rode Loper van Twente

Twente Branding organiseert vanavond in samenwerking met Industriële Kring Twente, VNO-NCW Twente, World Trade Center Twente, Technologie Kring Twente, Stichting Fris, MKB Twente, Kamer van Koophandel, de Maatschappij departement Twente, Kwaliteits Kring Twente en de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren een gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst in het Wilminktheater.

Van onze redactie 9 januari 2017

Rodeloper Solarteamtwente lenneke lingmont

Vanavond zal de Rode Loper van Twente worden uitgerold en worden Twentse successen met elkaar gedeeld. Twentse organisaties en personen, die in het afgelopen jaar een (inter)nationale aansprekende prijs, erkenning of nominatie hebben ontvangen voor innovatie en ondernemerschap of als ambassadeur van Twente hebben opgetreden, worden in het zonnetje gezet.

De gezamenlijke netwerken kiezen de meest aansprekende prestaties. Deze worden in het Wilminktheater Enschede aan u gepresenteerd. Benieuwd naar al het moois dat deze regio in het afgelopen jaar heeft weten te bewerkstelligen? Volg dan bovenstaande livestream.