Advertorial van Henno Cysouw

Advertorial Regio

Waarom een computerbril een investering in je medewerker is

Een computerbril. Is dat een hypertechnologisch hoogstandje waarmee je overal kunt internetten? Nee. Maar wel een onmisbare bril voor wie dagelijks meer dan twee uur voor een beeldscherm zit.

TIMO VAN DE KASTEELE | Foto: Mark Neelemans 19 juni 2018

Henno Cysouw computerbril

Wie veel computerwerk verricht, heeft er vast weleens last van. Na een lange dag op het werk voelen je ogen droog aan, krijg je hoofdpijn of zit je nek vast. Problemen die je volgens optiekondernemer Henno Cysouw uit Terneuzen kunt voorkomen met een computerbril.

Bijna elk montuur kan als computerbril door het leven, waardoor je er op kantoor ook stylish kunt blijven uitzien. Het verschil met een gewone bril zit in de aangepaste sterkte van de glazen en het bijbehorende bereik.

Goed om te weten: werknemers die vaak aan de computer werken, komen in veel gevallen in aanmerking voor een terugbetaling door de werkgever. ,,Jaarlijks kost het netto drie tientjes", zegt Cysouw. ,,Terwijl een medewerker die een dag uitvalt, vaak het vijfvoudige kost."

Reden waarom veel bedrijven een computerbril standaard vergoeden. ,,Vraag je dus niet af wat zo'n bril kost, maar wat hij je oplevert."