Nieuws Regio

Whitepaper: aandeelhoudersovereenkomst

Bij de start van een onderneming zal met vele zaken rekening gehouden moeten worden. Denk daarbij aan de keuze omtrent rechtsvorm, nieuwe onderneming of overname reeds bestaande onderneming en uiteraard niet te vergeten: zijn mijn privézaken ingericht op het drijven van een onderneming? Denk daarbij onder meer aan huwelijkse voorwaarden. Als vervolgens dan ook nog wordt gekozen voor een samenwerkingsverband zullen de doelstellingen en de verwachtingen van de samenwerkende partijen op elkaar moeten worden afgestemd. Lees er alles over in onze nieuwste whitepaper.

HLB Van Daal & Partners - Nicole Wolfs 16 juni 2016

Whitepaper HLB aandeelhouders

In de whitepaper gaan we uit van een samenwerking in de besloten vennootschap, daarbij staan de vast te leggen afspraken in een aandeelhoudersovereenkomst centraal.

Heeft u vragen over de whitepaper of wilt u meer weten? Dan kunt u contact opnemen met de Nicole Wolfs, jurist op ons regiokantoor Tilburg-Waalwijk. Auteur Nicole Wolfs is gespecialiseerd in advisering op het gebied van ondernemingsrecht, contractenrecht en overnamebegeleiding. 'Als jurist binnen onze organisatie ben ik sparringpartner voor diverse adviseringsvraagstukken, elk vraagstuk brengt immers ook juridische aspecten met zich mee. Daarnaast is recht voortdurend aan wijziging onderhevig, hetgeen ook de nodige wijzigingen binnen reeds bestaande structuren met zich meebrengt. Als jurist zie ik het als mijn taak om u zowel in nieuwe als bestaande situaties te adviseren. Daarbij vind ik het een uitdaging om gemaakte afspraken op een heldere wijze juridisch vorm te geven.'

Lees verder na de foto.

Inschrijven voor whitepaper

Wilt u elke nieuwe whitepaper maandelijks als eerste per e-mail ontvangen? Schrijf u dan hier in.