Advertorial van GelreDome

Advertorial Regio

Dit zijn de zakelijke mogelijkheden van Nederlands grootste theater

Het GelreDome staat internationaal bekend als thuishaven van voetbalclub Vitesse en veel grootschalige evenementen. Het voetbalstadion in Arnhem blijkt ook een uitstekende plek voor zakelijke bijeenkomsten.

De Ondernemer | Headerfoto: ANP | Overige foto's: GelreDome 19 juni 2018

Gelredome 5

Sinds de opening op 25 maart 1998 stond er een recordaantal artiesten op de planken in het GelreDome. Onder andere Madonna, Janet Jackson, U2, Backstreet Boys, Bruce Springsteen, Bon Jovi, Britney Spears, Celine Dion (foto), Spice Girls en Paul McCartney gaven spetterende shows. Evenals de Nederlandse topartiesten Marco Borsato, Anouk, André Rieu en Frans Bauer. Dit alles is mogelijk dankzij de uitschuifbare grasmat, waardoor het stadion binnen een paar uur van voetbalstadion tot gigantisch theater wordt omgetoverd. Ook het dak is beweegbaar, waardoor de zaal te verduisteren is.

Kleinschalig

Met een podium in het midden kunnen er 41.000 mensen in het stadion. GelreDome heeft ruimtes voor verschillende bijeenkomsten en groepsgroottes en is daardoor ook geschikt voor kleinschalige bijenkomst vanaf 8 personen. “Van een gezellige borrel in een van onze skyboxen met 10 personen tot een seminar op de tribune voor 500 personen, het kan allemaal.” Aan parkeerruimte voor de gasten geen tekort. Het stadion heeft maar liefst 4.000 gratis parkeerplaatsen.

Catering

Een vergadering, receptie, seminar of workshop valt of staat bij goede catering. Voor grotere besloten evenementen, zoals bedrijfsfeesten, heb je de keuze uit een aantal verschillende horeca partners met ieder hun eigen specialiteiten, werkwijze en uitstraling.

Veiligheid

Zo veelzijdig als de bijeenkomsten in het evenementencomplex is ook de beveiliging van de evenementen. Dagen met 160 stewards, 100 verkeersregelaars en 90 beveiligingsmensen op de been, zijn geen uitzondering. Ze waarborgen de veiligheid van de sporters, artiesten, organisatoren en het publiek.

Overweeg je een concert, sportwedstrijd of grootschalig feest in GelreDome te organiseren? Bekijk de mogelijkheden op Gelredome.nl