Aangeboden door Kleyn Connect

Branded Content Regio

Zo blijf je als ondernemer voorop lopen en krijg je geen hinder van milieuzones

Veel ondernemers krijgen de komende tijd te maken met een dilemma: Hoe kom ik bij al mijn klanten en wat wordt de aandrijving van mijn volgende bedrijfswagen? Met de snelle opkomst van milieuzones in de Nederlandse steden kom je met een diesel niet overal meer. Hier lees je de oplossing.

Redactie 15 juli 2019

Kleyn trucks ondernemen bedrijfsauto bedrijfswagen ondernemer

De kansen van maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het in gebruik nemen van een bus of truck met bijvoorbeeld stroomaandrijving is echter ook commercieel uit te nutten. Bij aannemers en overheids(gelieerde) aanbestedingen, tenders en klussen heeft ook de wat duurdere, maar duurzamere aanbieder een streepje voor. Dit geldt ook voor klanten of onderaannemers die af en toe voor de overheid werken.

Welke alternatieven zijn er? Veel fabrikanten hebben een elektrisch alternatief. Deze zijn echter vaak niet terug te vinden in de showroom, maar enkel in de brochures.

De Kleyn Group komt deze ondernemers tegemoet. Met Kleyn Connect krijgen ondernemers de keus uit een aandrijflijn die bij hun behoeften past. Zo zijn bussen met elektrische aandrijving op voorraad, kunt u een diesel kopen inclusief ombouw naar stroom, groengas, waterstof of dual fuel en staan langs de A15 bij Vuren binnenkort de eerste elektrisch aangedreven vrachtauto’s in de showroom.

Regionale kansen

Volgens Bob van der Laan van Kleyn Connect blijft het hier niet bij: “Waar de markt zich naar ontwikkelt, is lastig te zeggen. Veel initiatieven vinden lokaal en regionaal plaats, waardoor er in Nederland duidelijke verschillen zijn. Ons doel is zoveel mogelijk passende opties aan te bieden: Een dag stadsverkeer in Amsterdam is heel goed mogelijk op stroom, terwijl een auto met dual fuel zelfs een grotere actieradius krijgt. Die usercase is per klant verschillend en daarin moeten wij tegemoet komen. Uiteindelijk wil ik dat hier in Vuren dé showroom staat voor bedrijfsvoertuigen met een alternatieve aandrijflijn.”

Bang zijn om hier volledig op in te zetten is Bob niet: “Kleyn bestaat dit jaar 100 jaar. Deze mooie leeftijd hebben wij grotendeels te danken aan pionierswerk. Je moet ook de komende 100 jaar partner zijn op het gebied van bedrijfsvoertuigen met e-commerce, klantbeleving & milieuvriendelijk werken. Wij omarmen die ontwikkeling en zijn daardoor altijd in staat klanten te helpen.

Dit artikel wordt aangeboden door Kleyn Connect. Meer weten? Klik dan hier.

Dit artikel wordt aangeboden door Kleyn Connect. Meer weten? Klik dan hier.