Advertorial van Job.nl

Advertorial Regio

Zzp-platform Job.nl is de toekomst

“Het wordt tijd dat de zelfstandigenmarkt, zelfstandig wordt”. Met Job.nl gaat oprichter Leroy Veens de uitdaging aan om een laagdrempelig, transparant en full service platform aan te bieden.

Redactie 10 maart 2021

Job bv

Er zijn inmiddels ruim 1,2 miljoen zelfstandigen werkzaam in de arbeidsmarkt wat gelijk staat aan meer dan 12% van de werkzame beroepsbevolking. Onderzoek toont aan dat ongeacht de uitkomsten van de discussies omtrent schijnzelfstandigheid en (de-)regulering van de wet DBA er een verschuiving binnen de flexbranche zal gaan plaats vinden naar een ZZP Platform. Job.nl biedt hierin de oplossing.

Intermediairs zijn passé

De huidige zzp-markt wordt op dit moment gedomineerd door grote uitzendorganisaties en verschillende intermediairs. Deze partijen zijn voor opdrachtgevers, vaak niet direct zichtbaar, erg duur. Denk aan opslagen van 10- 15 euro per uur. Ook zijn er vaak contractuele belemmeringen om vervolgopdrachten overeen te komen. Job.nl is transparanter en faciliteert in het maken van connecties. Het is een open platform, noem het de marktplaats/ werkspot voor de zakelijke markt. Job.nl brengt opdrachtgevers en zelfstandig ondernemers direct bij elkaar. Zonder de tussenkomst van een intermediair.

Zelfstandigheid is de basis

Als opdrachtgever weet je aan welke vereisten een ZZP’er moet voldoen en als ZZP’er weet je welke opdracht het beste bij jouw kwaliteiten past. Waarom dan een derde partij laten profiteren van het maken van de connectie? Job.nl brengt gevraagde en beschikbare kwaliteiten op basis van matchingsoftware bij elkaar en doet daarin voorstellen voor het optimaliseren van zoekcriteria. Opdrachtgever en ZZP’er blijven echter volledig zelfstandig de baas over het maken van een connectie en het overeenkomen van een opdracht en de bijhorende prijs.

Job.nl is full service en faciliteert in onder meer een digitaal contract en een uren -autorisatiemodule. Het platform is toegankelijk voor elke ZZP’er en elke opdrachtgever. Job.nl al beschikbaar vanaf 1 euro per gewerkt en geautoriseerd uur om het platform in stand te houden en verder door te ontwikkelen.

Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van het platform en als het meezit staat het platform vóór de zomer 2021 live. Gebruikers kunnen zich vanaf heden vrijblijvend registreren op www.job.nl