Nieuws #supportondernemers

Black Swan Project helpt ondernemers tijdens coronacrisis

Black Swan Project is een serie live-uitzendingen die door Straight-Line Leadership in het leven is geroepen om ondernemers te ondersteunen in extreem turbulente situaties. Dat is voor het eerst gedaan in 2008, tijdens de financiële crisis, het doel is nu weer om zo veel mogelijk ondernemers en ceo’s te helpen. Kosteloos.

Van onze redactie 31 maart 2020

Black Swan Project corona

Black Swan Project is een initiatief van StraightLine Leadership dat oorspronkelijk in 2008 in het leven is geroepen. Het doel is om zo veel mogelijk ondernemers en ceo’s te ondersteunen bij het navigeren door bijzonder turbulente tijden.

Tijdens de financiële crisis van 2008 stonden de telefoons op de office van Straight-Line Leadership in San Francisco roodgloeiend en werden de mailboxen overspoeld door hulpvragen van ondernemers en ceo’s. De situatie die door het coronavirus is ontstaan, verschilt op vele manieren van wat er tijdens de kredietcrisis gebeurde, maar heeft een even grote – zo niet grotere – impact op het bedrijfsleven en de economie.

Zo veel mogelijk ondernemers en ceo’s ondersteunen

Effectief leiderschap is de drijvende kracht die de toekomst van een organisatie, land en zelfs werelddeel maakt of breekt. Daarom ondersteunt Straight-Line Leadership zakelijk leiders bij het creëren van een krachtig leven en een sterke organisatie. Juist nu, in tijden van grote onzekerheid, is effectief leiderschap van ongekend belang. Dit is het moment waarop ondernemers het verschil kunnen maken

Het bedrijf werkt normaliter met een exclusieve groep gedreven ondernemers. Het Black Swan Project werd in 2008 echter gecreëerd om zo veel mogelijk mensen in het zakenleven te ondersteunen. Destijds zijn in Amerika honderdduizenden ondernemers en ceo’s geholpen om met snelheid en kracht te handelen in zeer turbulente tijden.

Nu, twaalf jaar later, zijn we opnieuw beland in een onvoorspelbare situatie met grote gevolgen, die veel druk, stress en onzekerheid met zich meebrengt. Het Black Swan Project is er opnieuw om ondernemers en businessprofessionals te assisteren: via dagelijkse reminders die helpen te focussen op wat belangrijk is, het online beschikbaar stellen van het boek StraightLine Leadership en driemaal per week een webinar.

Live online uitzendingen

In de online uitzendingen ligt de focus op: 1. Effectief zijn (en blijven) in deze turbulente tijden. 2. Krachtig omgaan met zowel interne als externe stress. 3. Focussen op controleerbare factoren en probleemoplossend te werk gaan.

De initiatiefnemers gaan tevens met ondernemers in gesprek om te helpen bij specifieke vraagstukken en uitdagingen. Wanneer? Maandag, woensdag en vrijdag om 20.00 uur. En dat zolang als nodig is.

Aanmelden kan via deze link.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.