Nieuws #supportondernemers

ONL lanceert app met coronaondersteuning voor ondernemers

Hoe kom ik als ondernemer aan inkomen? Kan ik arbeidstijdverkorting aanvragen? Hoe krijg ik mijn business weer op gang? Juist in deze lastige tijd wil ONL ondernemers actief bijstaan in hun bedrijfsvoering én hun belangen behartigen in politiek Den Haag. Daarom is de ONL Ondernemers app verbouwd tot coronahulp-app voor ondernemers. De app is gratis beschikbaar voor alle ondernemers in Nederland.

Van onze redactie 1 april 2020

App onl corona ondernemers hulp

Foto: Unsplash

Op de app vinden ondernemers praktische informatie over ondernemen tijdens de coronacrisis. Ook kunnen zij direct persoonlijk advies inwinnen bij de ONL-helpdesk en hun mening geven over belangrijke actuele kwesties.

Samen sterk tijdens coronacrisis

Hans Biesheuvel van ONL: ,,Het verloop van de coronacrisis is bijzonder onvoorspelbaar. Ondernemers in Nederland staan iedere dag voor nieuwe uitdagingen. Juist in deze crisis wil ONL ondernemers actief bijstaan in hun bedrijfsvoering én hun belangen behartigen in politiek Den Haag. Als veel ondernemers de ONL Ondernemers app downloaden en actief gebruiken, kunnen wij hun stem duidelijk laten horen in politiek Den Haag.''

''De nieuwe app fungeert als bron van actuele informatie en als essentiële link tussen ondernemers, ONL en overheid''

Hans Biesheuvel, ONL

De coronacrisis heeft een enorme impact op vrijwel alle ondernemers in Nederland. Biesheuvel: ,,De overheid doet er alles aan om de grootste noden te stelpen, maar veel ondernemers weten niet wat ze precies kunnen doen en waar ze moeten zijn. De nieuwe app fungeert als bron van actuele informatie en als essentiële link tussen ondernemers, ONL en overheid. Dus ondernemers: laat je stem horen.’''

Download de app

De vernieuwde app is vanaf nu beschikbaar voor Apple en Android onder de naam ‘ONL Ondernemers App’. Of download de app via de website van ONL.

Lees ook: Hans Biesheuvel (ONL): 'Parlement moet nu pal achter mkb-ondernemers staan'

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.