Nieuws #supportondernemers

Studio Piraat: gratis iconenset 'het nieuwe werken' voor mkb-ondernemers

Met de kennis die we nu hebben, het is tijd om je als ondernemer voor te bereiden op ‘het nieuwe werken’. Deze voorbereiding wordt eenvoudiger door een gratis iconenset, ontwikkeld door strategisch ontwerpbureau Studio Piraat.

Van onze redactie 20 mei 2020

Nieuwe werken iconenset corona

Om ondernemend Nederland te ondersteunen heeft Studio Piraat een iconenset ontwikkeld die bedrijven helpt om hun werkplek veilig in te richten, met oog op ‘het nieuwe werken’. De iconen zijn kosteloos beschikbaar voor iedere mkb-ondernemer. De set is direct bruikbaar en draagt bij aan de implementatie van een anderhalve meter-samenleving op de werkvloer.

Dankzij de iconenset richt je kantoren, winkels en andere werkruimtes op een visuele en veilige manier in. De set bevat onder meer iconen voor het afstand houden, het schoonhouden van de deurklinken, het meebrengen van je eigen lunch, het aantal personen in een kamer en betreft de essentie van goede ventilatie en hoge luchtvochtigheid.

Lees ook: Deze antropoloog helpt werkvloer wennen aan het 'nieuwe normaal'

'Veilig werken is belangrijker dan ooit'

,,We willen met het beschikbaar stellen van deze iconenset het mkb helpen om hun bedrijven op een veilige, verantwoorde manier in te richten. Zonder dat ze daarvoor op kosten worden gejaagd," aldus algemeen directeur Studio Piraat, Jasper de Vink.

De iconen brengen de maatregelen op een duidelijke manier over op medewerkers en bezoekers. Veilig werken is belangrijker dan ooit. De set is voor diverse middelen te gebruiken. Denk aan een print, stickers, website, nieuwsbrieven en social media.

Download de iconenset gratis op www.studiopiraat.nl/hetnieuwewerken.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.