Nieuws Week van de Ondernemer

De 'Week van de Ondernemer' is begonnen!

Een goede, succesvolle traditie zetten we op maandag 28 oktober voort: de 'Week van de Ondernemer'. Met live radio, podcasts, video en artikelen én het MKB Ondernemerscongres, belooft het een ‘ode aan het ondernemerschap’ te worden.

Redactie / Bureau Mirck 27 oktober 2019

MKB Ondernemers Congres

Het event tijdens de 'Week van de Ondernemer' is het MKB Ondernemerscongres, donderdag 31 oktober in Den Bosch.

De 'Week van de Ondernemer' wordt al ruim 20 jaar georganiseerd om, in het algemeen, ondernemerschap te stimuleren en is in die periode uitgegroeid tot het grootste ondernemersevent van het land. Wat staat er tijdens 'de week', van 28 oktober tot en met 1 november, te gebeuren?

Maandag 28 oktober deed Robert van den Ham, content director/hoofdredacteur bij De Ondernemer, de kick off tijdens AD Ochtendshow To Go. Op die dag, en gedurende de gehele 'Week', is er een ondernemerspagina in het AD en het Parool met bijzondere verhalen en columns van én over ondernemers.

Live online radio

Ook dagelijks is er vanaf het Mediapark in Hilversum live online radio op New Business Radio, met de meest uiteenlopende ondernemers als studiogast - van de bedenker/uitvinder van de Knakwortel tot aan Reynier van Bommel van het gelijknamige schoenenmerk. Nog meer live radio van De Ondernemer is er donderdag 31 oktober vanuit de Brabanthallen in Den Bosch, bij het MKB Ondernemerscongres, vanaf 14.00 uur te beluisteren op New Business Radio.

MKB Ondernemerscongres

Die dag dus, het ondernemers-event van RTL Z en De Ondernemer: het MKB Ondernemerscongres. Topondernemers als Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely), Peer Swinkels (Royal Swinkels Family Brewers), Huub Vermeulen (Bol.com) en businesscoach/bestseller-auteur Kelly Weekers staan op het programma met onder meer inspirerende nieuwe inzichten voor meer zakelijk én persoonlijk succes. (Nog enkele kaarten! Klik snel hier)

Foto: Henk Jan Beltman van Tony's Chocolonely is een van de topsprekers tijdens het MKB Ondernemerscongres, en is die dag studiogast bij de live online radio-uitzending van De Ondernemer op New Business Radio.

Over de Grens

Tijdens de 'Week van de Ondernemer' is er op de dagbladpagina's en online juist aandacht voor (ook regionale) ondernemers en hun sociaal-maatschappelijke betrokkenheid, rol rondom cultuur en sport, en visie op duurzaamheid en innovatie. We maakten een videoserie over vijf ondernemers die letterlijk de stap over de grens durfden te wagen, die dus met hun bedrijf zijn gaan internationaliseren, waarvan er elke dag een aflevering online gaat. Kijk vanaf maandag mee met de videoserie 'Over de Grens'.

Meest Inspirerende Ondernemer

Tijdens de 'Week van de Ondernemer' wordt het startsein gegeven voor de verkiezing van de Meest Inspirerende Ondernemer, kortweg: de MIO Award 2019. Op deondernemer.nl worden donderdag 31 oktober de vijftig genomineerden bekendgemaakt waarop gestemd kan worden. Het stemrecht hiervoor ligt exclusief bij de circa 100.000 ontvangers van onze nieuwsbrief. Nog niet aangemeld? Dat kan hier.

Terugkijken naar de Week van de Ondernemer van 2018? Hieronder staat de compilatie met de hoogtepunten van 'de Week' van vorig jaar: