Nieuws Zzp

De Ondernemer doet live verslag van De dag van de ZZP’er 2023

Op 15 april wordt ondernemerschap in het zonnetje gezet op De dag van de ZZP’er 2023 (DvdZZP). Vanaf de locatie, Hart van Holland in Nijkerk, gaat De Ondernemer op New Business Radio live verslag doen van hét evenement voor zelfstandig ondernemers. De radio-uitzending zal om 11.00 uur beginnen en eindigt om 15.00 uur, nadat dagvoorzitter Peter Heerschop de gezamenlijk afsluiting heeft verzorgd.

Van onze redactie 24 februari 2023

Dag van de zzper netwerkplein

Sprekers, workshops, informatieplein

De sprekers van de workshops van de Dag van de ZZP’er worden geïnterviewd en zullen een tipje van de sluier oplichten over het onderwerp dat zij zullen geven. Daarnaast zal er met de bezoekers op het informatieplein worden gesproken over ondernemerschap, drijfveren, doelen en hun dromen. Op de Dag van de ZZP’er is naast diverse workshops ook een informatieplein met partijen die producten en diensten voor zzp’ers aanbieden.

De organisatie van de Dag van de ZZP’er is in handen van ZZP Nederland. De grootste onafhankelijke belangenorganisatie voor zelfstandig ondernemers in Nederland.

Er zijn nog enkele gratis kaarten beschikbaar, beschikbaar gesteld door hoofdsponsor KPN. Wil jij er ook live bij zijn? Klik hier. Kan je er helaas niet bij zijn, maar ben je wel nieuwsgierig geworden? Stem dan af op: New Business Radio, dan kan je het event live meeluisteren.

Lees ook: FOTY Awards 2022: Martin van Kranenburg zzp'er van het jaar

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws