Nieuws Zzp

Gratis gezondheidscoach voor zzp-ondernemer met problemen

Zzp-ondernemers kunnen gratis in gesprek met 'de Gezondheidscoach'. Deze coach, die beschikbaar wordt gesteld door het Tulpenfonds, biedt advies aan zzp-ondernemers die er geestelijk en/of fysiek doorheen zitten als gevolg van de coronacrisis. Het Tulpenfonds stelt per direct 20.000 uur gratis noodhulp ter beschikking.

Van onze redactie 5 november 2020

Gesprek gezondheidscoach zzp ondernemer

Zowel bij werknemers als zelfstandigen neemt de stress van thuiswerken, onzekerheid, minder sociale contacten en alles gerelateerd aan het coronavirus toe. De komende maanden zijn per definitie al de maanden waarin veel mensen last hebben van virussen. Een verlaging of inperking van maatregelen lijkt daardoor op korte termijn ondenkbaar.

Anders dan werknemers hebben zelfstandigen niet de luxe van een werkgever die thuiswerkplekken faciliteert, leuke virtuele borrels organiseert of anderszins ondersteunt in roerige tijden. Dit terwijl een luisterend oor op z'n tijd wel degelijk verschil kan maken.

Lees ook: Coaching voor mkb-ondernemers in coronaproblemen nu kosteloos

Meehelpen om alternatieve oplossingen te formuleren

,,We zijn er voor voor de zelfstandige, die gewend is zijn eigen boontjes te doppen en heel goed in staat is om alle stormen het hoofd te bieden", verklaard Maudie Derks als oprichter van het Tulpenfonds. ,,We zijn trots op de flexibiliteit en daadkracht die aan de dag wordt gelegd. Tegelijkertijd weten we ook dat af en toe een luisterend oor, of iemand die meehelpt alternatieve oplossingen te formuleren, heel welkom kan zijn."

,,Standaard bieden we in onze dienstverlening een abonnement op preventie aan met de Gezondheidscoach, maar we vinden dat we in deze roerige tijden een ander gebaar moeten maken. Vandaar dat we volledig gratis 20.000 uur van onze Gezondheidscoach voor de komende drie maanden ter beschikking stellen aan iedere zzp-ondernemer die daar behoefte aan heeft."

Iedere zzp-ondernemer die een beroep wil doen op de coach, kan zich aanmelden via www.tulpenfonds.nl

Over het Tulpenfonds

Het Tulpenfonds is een initiatief van VSZ Assuradeuren, onderdeel van de Acture Groep. De Acture Groep is een collectief van innovatieve specialisten op het gebied van sociale zekerheid. Elk label binnen de groep bedient zijn eigen marktsegment en brengt zo specifieke kennis en expertise in. Kijk voor meer informatie op www.acturegroep.nl.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.