Nieuws Actueel

Jaaroverzicht 2016: 6 BN'ers in business (man)

Steeds vaker verdienen BN'ers hun geld niet meer louter met hun professie. Martin Garrix, de Coronel-broers en Demi de Zeeuw; een side-business is ze niet vreemd. En daar verdienen ze heel veel geld mee. Deze mannen hebben het volgens ons in 2016 heel goed gedaan als ondernemers.

Floris Visman | Foto: Jacqueline de Haas 29 december 2016

Tim coronel tom coronel zaken broers business kartbanen 4

• Demi de Zeeuw

Ex-profvoetballer Demi de Zeeuw runt samen met voetballers Gregory van der Wiel en Eljero Elia lifestyle fashion brand BALR.. Met het bedrijf ging het dit jaar goed; het personeelsbestand groeide met vijf mensen tot 49. Het ultieme doel van de ondernemende sporter? Een BALR.-hotel.

• Coronel-broers

De racende tweeling Tim en Tom Coronel kunnen flink gasgeven, maar ook op zakelijk gebied gaat het ze voor de wind. Ze hebben niet één, niet twee, niet drie, maar zelfs vier bedrijven. In een uitgebreid interview vertellen ze over hun passie voor ondernemen.

• Frans Duijts

Volkszanger Frans Duijts is niet alleen artiest, hij heeft ook een aandeel in het familiesloopbedrijf. Met zijn ouders en zussen heeft hij 23 mensen in dienst en bezit hij 60.000 vierkante meter in Tiel. Hoe verdeelt hij zijn tijd tussen de zaak en het podium? Hij vertelt er over in dit interview.

• Martin Garrix

Hij is pas 20 jaar en nu al multimiljonair én de beste dj ter wereld. Martin Garrix bouwt niet alleen een reputatie op als topper in zijn vak, ook zakelijk gaat het hem voor de wind. Lees hier hoe hij dat voor elkaar krijgt.

• Ruben Schaken

Hij voetbalt nog gewoon bij ADO Den Haag, maar heeft ook al een eigen kledinglijn én een Surinaams cateringbedrijf. Ruben Schaken begon pas vorig jaar met zijn kledinglijn, maar nu al nemen zeven kledingzaken spullen van hem af. Hij vertelt er hier over.

• Visbroeders

Ze kwamen dit jaar vanuit het niets en nu kun je niet meer om ze heen. De Visbroeders brengen op creatieve wijze vis aan de man. Daarom alleen al verdienen ze een plekje in deze lijst.

Jaaroverzicht 2016:

Top 10 meest gelezen van 2016: van Pokemon GO tot Night NannyDe 6 meest inspirerende ondernemers van 2016De 8 belangrijkste tech ontwikkelingen van 2016De 7 niet te vermijden ondernemers van 2016Deze 8 merken gingen ten onder in 2016De 4 opvallendste jonge starters van 2016De 5 belangrijkste influencers van 2016Dit was 2016: 5 visies voor de toekomst6 BN'ers in business (vrouw)6 BN'ers in Business (man)6 ondernemersvideo's die je niet mag missen