Nieuws Actueel

Aantrekkelijkste Werkgevers van Limburg verkozen

Van onze redactie 3 februari 2016

Lmv uitreiking aantrekkelijkste werkgever limburg

De Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) heeft vandaag aan zes bedrijven in het zuiden van ons land de prijs uitgereikt voor Aantrekkelijkste Werkgever.

Uit de genomineerden werden de zes winnaars gekozen door werkgevers en andere betrokkenen. De zoektocht startte in september. Uit twee categorieën (MKB en Groot Bedrijf) in drie regio's (Zuid-, Midden- en Noord-Limburg) werden de volgende prijswinnaars getrokken:

Zuid-LimburgWiertz Personeelsleden (MKB)Obvion (Groot Bedrijf)

Midden-LimburgKabisa (MKB)Aldi Roermond (Groot Bedrijf)

Noord-LimburgImagro (MKB)Enexis (Groot Bedrijf)

De verkiezingen krijgen midden februari een vervolg waarbij de beste twee bedrijven van de regio Zuid, Midden en Noord strijden om de felbegeerde titel Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg. De uiteindelijke winnaar wordt in april 2016 uitgeroepen. Deze verkiezing is een onderdeel van het project Limburg Magnet.

ContactDoel van dit maatschappelijk project is om jongeren (MBO, HBO en WO) beter te informeren over de bedrijven in Limburg en de bijbehorende carrièremogelijkheden. Dit wordt gerealiseerd door studenten al tijdens hun opleiding in contact te brengen met relevante werkgevers die aansluiten bij hun opleiding.

VervolgVanaf 15 februari 2016 begint de tweede stemronde. Iedereen mag dan opnieuw stemmen op zijn of haar favoriete werkgever. Stemmen kan tot 1 april 2016. De bekendmaking van de winnaars staat gepland medio april 2016. LWV, MKB-Limburg en LLTB blijven alle werkgevers in Limburg uitnodigen om deel te nemen aan deze verkiezing.