Actueel

Als kind al gek op karamel

beeld deondernemer
Leestijd 1 minuut
Lees verder onder de advertentie

Hij werkte jarenlang als commercieel directeur voor een diepvriesgroothandel, maar was bij een reorganisatie zijn baan kwijtgeraakt. Als kind was hij al gek op karamel. ,,Ik kocht vaak 3 Musketiers-repen, karamel in volle melkchocolade, tegenwoordig bekend onder de naam Curly Wurly."

In zijn eigen keuken sloeg hij aan het experimenteren. ,,In no time was ik alle potjes kwijt. Vervolgens heb ik een professionele keuken aan de Vijverlaan in Arnhem gehuurd. Ik maak nu elf soorten karamel in verschillende hoeveelheden. Het is allemaal handwerk: met een pannetje op een fornuis. Ook de etikettering en de verzending doe ik zelf."

In 2012 stond hij op de eerste editie van de Sonsbeekmarkt in Arnhem. ,,Dat was een groot succes. Ik sta er nu elke maand."

Lees verder onder de advertentie

Delicatessenzaken door het hele land hebben de caramel van Constan in het assortiment opgenomen. ,,Het is een relatief onbekend product, maar de meeste mensen zijn bij de eerste hap om. Er is dan ook steeds meer belangstelling voor. In de nabije toekomst wil ik mijn productiecapaciteit uitbreiden, maar het moet allemaal wel behapbaar blijven."

Ben jij een doorzetter en wil je in deze rubriek? Mail naar: regioarnhem@deondernemer.nl.