Nieuws Actueel

Bedrijvenbeurs in Oldeberkoop met thema ‘Groei!’

Bedrijven uit Noord-Nederland kunnen zich op 30 september en 1 oktober presenteren in Oldeberkoop op de BusinessContact Dagen, meldt Ondernemend Friesland Nieuws.

Van onze redactie 12 juli 2016

Ondernemen groei interview kennis 1065 2

Ondernemers die hun bedrijf hier willen presenteren aan andere ondernemers en consumenten, kunnen zich nog tot 15 augustus aanmelden. Uit zowel uit Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland, als de bredere regio rond Drachten, Steenwijk en Heerenveen zijn er al bedrijven aangemeld. Dit betekent dat de BusinessContact Dagen wederom een groot netwerkevent is voor regionale ondernemers.

Groei!

Het thema van de BusinessContact Dagen is ‘Groei!’. Dit thema komt tijdens het hele event terug. Ook voor werkzoekenden biedt dit kansen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om met potentiële werkgevers in contact te komen.

Workshops

Bezoekers en deelnemers kunnen deelnemen aan diverse workshops en demonstraties bijwonen. De tweedaagse bedrijvenbeurs wordt omkleed met entertainment en muziek. Voor alle bezoekers is er gratis entree. De deuren zijn open voor alle ondernemers uit de regio van zzp tot bv. De tweede editie van dit evenement vindt plaats in het BusinessCentre Bercoop. Vorig jaar trok de beurs 1000 bezoekers en deden er vijftig bedrijven mee.