Nieuws Actueel

Bencom betrekt historisch koetshuis in Groningen

Bencom Group, het bedrijf van de Groninger internetondernemer Ben Woldring, heeft op 1 februari haar intrek genomen in de Manege. De Manege is het voormalige koetshuis van villa Hilghestede aan de Verlengde Herenweg 174 in Groningen.

De Ondernemer 8 maart 2016

Bencom Manege

Bencom is al jaren een grote speler op de markt voor onafhankelijke vergelijkingssites. Het bedrijf richt zich op internet, digitale tv, bellen, energie en hotelboekingen. Recentelijk is hun portfolio uitgebreid met verzekeringen.

Nieuw kantoor Het hoofdkantoor is gevestigd in Usquert, maar de groei van het bedrijf vroeg om uitbreiding naar een centraler gelegen locatie die goed bereikbaar is vanuit de drie Noordelijke provincies. De Manege werd deze locatie. Bencom heeft een overeenkomst voor ongeveer 380 m2 kantoorruimte met een meerjarige looptijd afgesloten.

Het bedrijf neemt haar intrek op de eerste verdieping van de Manege. Bencom is met name te spreken over de indeling van hun nieuwe kantoor. "Omdat het voor ons belangrijk is dat iedereen gemakkelijk met elkaar kan overleggen, waren we op zoek naar een ruimte waarin iedereen zo veel mogelijk op dezelfde vloer werkt, zonder dat we allemaal in afgesloten kamers zitten. Veel van de andere mooie historische panden in Groningen vielen daarom af", aldus Mark Wierenga, verantwoordelijk voor sales en PR bij Bencom.