Nieuws Actueel

Blogtop 5: Paniek rondom wet DBA verklaard met krantenkoppen

Nu de VAR heeft plaatsgemaakt voor de modelovereenkomsten van de wet DBA heerst er onrust in ZZP-land. In de winnende blog van deze week duidt blogger Rob Ooms de onrust aan de hand van paniekerige krantenkoppen. Benieuwd naar de rest van de blogtop 5? De beste blogs van de afgelopen week op een rijtje.

De Ondernemer 23 september 2016

Krantenkoppen DBA

1. Rob Ooms - Paniek rondom Wet DBA verklaard met krantenkoppen

Onrust in ZZP-land! Zzp’ers en opdrachtgevers schreeuwen moord en brand. In deze blog duidt Rob Ooms de onrust aan de hand van paniekerige krantenkoppen. Hij sluit zijn verhaal af met iets hoopvols voor de vele zzp’ers en opdrachtgevers die ons land rijk is.

2. Fred Rutgers - Als het niks kost, is het ook niks waard!

Te vaak doen ondernemers zichzelf en hun klanten tekort door iets te goedkoop aan te bieden. Zelf heeft Fred Rutgers die fout ook regelmatig gemaakt, maar inmiddels heeft hij geleerd van zijn fouten. Wat is de waarde die jij de klant levert met jouw product of dienst?

3. Hans Bertram - Zo verhoog je de waarde van je start-up

Niets is moeilijker dan de waarde van een startend bedrijf vaststellen. Vaak is er alleen maar een idee op papier en een ondernemer. Wat is dat dan waard? Hans Bertram vertelt in zijn blog hoe je de waarde van jouw bedrijf kunt beïnvloeden.

4. Marco Platvoet - Brexit, ver van mijn bed?

Begin vorige week sprak Marco Platvoet op een congres een aantal ondernemers die regelmatig exporteren naar het Verenigd Koninkrijk . Terloops vroeg hij eens naar hun mening over de Brexit en men staarde hem met grote ogen aan. ‘Niet echt mee bezig’ en ‘we zien wel’, zo klonken de meeste reacties…

5. Welmoet Babeliowsky - Zo maken ondernemers zichzelf beter zichtbaar

In deze blog vertelt Welmoet Babeliowsky over 'Arend', die loopbaancoach is en mensen probeert te helpen op een bijzondere manier. Namelijk door NIET te solliciteren, maar door zelf werk te creëren.