Nieuws Actueel

Brabants sportevenementenbureau in zee met Olympiër

Handboogschutter Rick van der Ven heeft heeft een goede week achter de rug. Zijn plek op de Olympische Spelen op het onderdeel recurve is bevestigd door NOC*NSF en de Nederlandse Handboogbond. De positieve vibe zet zich voort en vandaag tekende ook Rick het contract met The Organizing Connection die de komende vier jaar zijn management gaan voeren.

Van onze redactie 27 juni 2016

Rick van der ven sportevenementenbureau brabant

Rick van der Ven is de enige Nederlandse handboogschutter die vier jaar geleden op de Engelse grond tijdens de Olympische Spelen schoot. Hij eindigde op een vierde plek. Dit jaar staat hij opnieuw op de Spelen, dit keer met handboogschutters Sjef van den Berg én Mitch Dielemans. In aanloop naar de Spelen wil hij zich volledig kunnen focussen op zijn handboogcarrière.

Sponsordeals"Naast de focus op mijn handboogcarrière werk ik als product engineer bij JVD Distribution in Nieuwkuijk. De komende maanden ga ik mij volledig focussen op mijn sport waardoor het werk op een laag pitje komt te staan. Met het oog op Rio, het WK Handboogschieten in Den Bosch (2019) én de Spelen in Tokyo zal The Organizing Connection mij ondersteunen bij het sluiten van toekomstige sponsordeals waardoor ik mij volledig kan richten op het behalen van prestaties."

Sjef van den Berg"Twee maanden geleden konden we met trots aankondigen dat we Sjef van den Berg aan ons hebben verbonden. Nu ook medaillekanshebber Rick van der Ven bij ons aansluit, biedt dat voor alle partijen mooie perspectieven. Naast de focus voor Rick op zijn topsport kunnen we van elkaars know how gebruik maken richting het WK in 2019 en kunnen deze jongens doen waar ze voor leven; de handboogsport", aldus Eric Kersten, algemeen directeur van The Organizing Connection.