Nieuws Actueel

Crowdynews brengt APIʹs uit voor social media curation

Crowdynews, een van de grootste social media curation-platforms, maakt vandaag bekend dat het twee application program interfaces (APIʹs) heeft uitgebracht.

Van onze redactie 19 april 2016

Crowdynews

Deze APIʹs stellen klanten en ontwikkelaars in staat om de kernfunctionaliteit van het Crowdynews-platform te gebruiken in applicaties die zij zelf hebben ontwikkeld (bijvoorbeeld een mobiele app of een andere eigen applicatie), en zo maximale flexibiliteit krijgen in het vinden, filteren, managen, en publiceren van sociale content.

Stapje verder"Ondanks het feit dat veel organisaties Crowdynews' 'out of the box'-mogelijkheden gebruiken, hebben sommige van onze klanten ideeën voor ogen over het gebruik van social media curation die een stapje verdergaan dan wat kant en klaar wordt geleverd. Daarom hebben we de APIʹs ontwikkeld," aldus Edwin Kuipers, mede-CEO en medeoprichter van Crowdynews.

"We zijn erg benieuwd hoe onze klanten de mogelijkheden van deze APIʹs zullen gaan toepassen in hun mobiele apps, op hun websites en in andere digitale ervaringen en zo op een nieuwe, creatieve manier social media-content aanbieden naast de redactionele content."