Nieuws Actueel

Deniece von Harras Rotterdamse zakenvrouw van het jaar in categorie zzp

Deniece von Harras is 4 april uitgeroepen tot Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar in de categorie zzp. Ze kreeg de award omdat ze stimuleert, inspireert, verbindt en bekendheid geeft aan vrouwelijk ondernemerschap.

De Ondernemer | Foto: Priscilla Visser 6 april 2017

Deniece von Harras2

Von Harras vindt het haar missie om een betere diversiteit in het bedrijfsleven te realiseren. Met haar bedrijf SmartUp Network combineert zij employer branding en recruitment op een innovatieve job- en carrièreplatform voor zowel het bedrijfsleven als voor talentvolle ambitieuze vrouwelijke young professionals. Met online tips & tricks over diverse branches, bedrijven en live carrière-events bereikt Von Harras maandelijks duizenden bezoekers die hun eigen top van hun carrière willen bereiken.

Diversiteit

Op het jobplatform van SmartUp Network kunnen de professionals vervolgens ook daadwerkelijk de volgende stap zetten bij werkgevers die diversiteit en inclusion hoog op de agenda hebben staan. SmartUp Network doet de werving en selectie hiervoor.

Lees ook: Zo vindt de nieuwe generatie zakenvrouwen de weg naar de top

010 Zakenvrouwen

Naast SmartUp Network is zij oprichter en eigenaar van 010 Zakenvrouwen, 020 Zakenvrouwen, en zo verder tot en met 070 Zakenvrouwen. Dit zijn carrière- en ondernemersplatformen waarbij zich richt op vrouwen met een focus op carrière en ondernemerschap. “Ik ben afgestudeerd als fiscalist econoom en heb jarenlange ervaring in dit vak bij verschillende kantoren. Toen ik verantwoordelijk werd voor mijn eigen cliëntengroep, heb ik een businessclub opgericht. Daaruit is NL Zakenvrouwen gekomen in 2014 en sinds 2016 SmartUp Network.”