Nieuws Actueel

Discotheek Pake Sake in Goes wordt poppodium

Podium 0113. Zo gaat het nieuwe poppodium in Goes heten. Begin maart opent de uitgaansgelegenheid haar deuren in het pand waar tot begin februari discotheek Pake Sake zit. De nadruk komt te liggen op muziek maar er is volgens de nieuwe eigenaren ook ruimte voor andere evenementen, vertellen ze in de PZC.

PZC | Foto: Thinkstock 14 januari 2017

Regionaalmuziekpodium

Reza Geleedst (40) uit Heinkenszand wordt één van de nieuwe eigenaren. Samen met Marc Langebeke en de huidige eigenaren van Pake Sake, Mike Frijlink en Patrick Meeuwse gaat hij Podium 0113 runnen.

Thuisgevoel

Geleedst is nu in Pake Sake verantwoordelijk voor de artiesten en acts die optreden. Bij Podium 0113 gaat hij hetzelfde doen. De programmering wordt volgens Geleedst heel divers maar bovenal laagdrempelig. “We willen dat iedereen zich thuis gaat voelen in ons poppodium”. Iedere week een ander soort feest is het streven.

Gaten opvullen

Daarnaast wil Podium 0113 het uitgaanspubliek in Goes ook iets bieden dat er nog niet is. Geleedst: “Techno feesten bijvoorbeeld, dat heb je nu nog niet in Goes. Met Podium 0113 willen we dat soort gaten gaan opvullen”.

> Lees het hele verhaal in de PZC van zaterdag 13 januari.