Nieuws Actueel

Food Expo Zeeland vervangt horecabeurs

Frank Balkenende (PZC) 21 januari 2016

Horeca ouderen etej

LMG Exhibitons stelde de jaarlijkse Horecabeurs dan wel uit, maar er is begin maart toch wat te verhapstukken in de Zeelandhallen in Goes. Maandag 7 maart en dinsdag 8 maart speelt zich er FoodExpo Zeeland af.

Food Lab Zeeland en horecagroothandel VHC Kreko Groep pakten in overleg met LMG de draad op. Tijdens de gastronomiebeurs houdt het Food Lab Zeeland (van Scalda) horecavakwedstrijden voor professionals en voor leerlingen van het mbo en vmbo. Ze gaan met elkaar de strijd aan in kookbattles.

Mbo-leerlingen dingen mee naar de Zilveren Bokaal, vmbo-deelnemers naar het Food Lab Mes. Verder laat een groot aantal leveranciers nieuwe producten zien. De beursgangers zullen niet verhongeren, want er is een keur aan lekkernijen te proeven. Toeleveranciers van de horeca zullen daar zorg voor dragen. Ook diverse leveranciers en groothandels met drank, fast service, apparatuur en inrichting zijn op de Foodexpo Zeeland te vinden. De beurs in de Zeelandhallen is beide dagen van 10.00 tot 19.00 uur open. Een gratis e-ticket is binnenkort online verkrijgbaar.