Aangeboden door GroeiZaken

Branded Content Actueel

Groeien met je bedrijf? Juist nu zet je de volgende stap dankzij GroeiZaken

We hebben allemaal weleens een professionele training of een professioneel event bijgewoond. Eentje waarbij inspirerende sprekers je goede energie geven en waar je achteraf een waardevol document aan overhoudt. Vaak leuk en leerzaam. Maar het is nog vaker iets waarvan je de exacte inhoud een paar weken later alweer bent vergeten. En als het even tegenzit, ligt dat document ook al snel onder een dikke stapel papier op je bureau. Om met dat fenomeen af te rekenen, heeft Erik Swabedissen als ontwikkelingspartner van GroeiZaken het Boost Your Business Coaching Program opgesteld. Een programma waarin jij als ondernemer een jaar lang wordt begeleid bij jouw specifieke vraagstukken en uitdagingen.

Van onze redactie 18 augustus 2020

Erik scherder groeizaken

Hoogleraar Neuropsychologie Erik Scherder is één van de sprekers tijdens GroeiZaken.

Het Boost Your Business Coaching Program begint op 29 oktober op Landgoed Hotel Groot Warnsborn in Arhem. Wil je meer weten over het programma van GroeiZaken? Kijk dan op boost-businesscoaching.nl om je gelijk in te schrijven. Let we; er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

,,Het is nu eenmaal een feit dat een inspirerende presentatie of een goede training na een week of drie is weggezakt, steekt Swabedissen van wal. ,,Je moet op regelmatige basis bezig blijven met de materie waarmee je als ondernemer aan de slag wilt. En dat is precies wat deelnemers in het Boost Your Business Coaching Program doen. Dit is een programma waarin je je netwerk uitbreidt, waarin je tijdens vijf verschillende mentorsessies inzoomt op jouw persoonlijke vraagstukken en waarin topsprekers je kennis laten maken met de nieuwste inzichten. Op regelmatige basis!”

Om die regelmaat te bewaken heeft GroeiZaken het eerste moment van weerzien na drie weken ingebouwd om elkaar vervolgens eens per maand te ontmoeten. ,,We hebben diverse locaties door heel Nederland waar je met maximaal dertig deelnemers samenkomt. Een kleine groep omdat we een stevige band willen creëren tussen jou en de mensen die meedoen. Dat gebeurt wanneer je aan elkaar uitlegt wat voor leider je precies bent, hoe jouw team eruit ziet en wat je in een jaar tijd wilt bereiken. Zodra je dat helder is, kun je de anderen daarin ondersteunen. Door erover te praten. Maar zeker ook door die andere ondernemer telkens te herinneren aan de reden van deelname aan dit programma. Zo daag je elkaar uit, precies wat we willen.”

Dit is hét programma waarin je je netwerk uitbreidt, waarin je tijdens vijf verschillende mentorsessies inzoomt op jouw persoonlijke vraagstukken en waarin topsprekers je kennis laten maken met de nieuwste inzichten. Op regelmatige basis!

Ondernemers een jaar lang boosten, kennis en ervaring tot het maximale met elkaar delen en inspirerende mensen spreken; het was een lang gekoesterde droom van Swabedissen. Eentje die vorig jaar serieus vorm kreeg toen hij een vijfdaags event van de Amerikaanse topspreker/coach/schrijver Tony Robbins bijwoonde. ,,Ook hier speelde het delen van doelen en ervaringen een rol en ik merkte dat ik daar energie van kreeg. Tijdens mijn verblijf daar in Amerika was er één nacht waarin ik niet kon slapen. Met die droom over een uitgebreid eigen coaching programma in mijn hoofd, besloot ik alles op papier te zetten. Over de vijf mentorsessies die deelnemers kunnen benutten, over de gastsprekers die ik er het liefst bij wil hebben en over het belang van regelmaat.”

Onderscheiden van anderen

,,Eenmaal terug in Nederland heb ik alles aan de andere partners van GroeiZaken gepresenteerd en iedereen was enthousiast. Ze wilden deelgenoot worden en dus zijn we aan de slag gegaan. Daar is een programma uitgekomen waarmee wij ons onderscheiden van de rest. Naast de kostbare tijd die deelnemers tijdens de sessies met elkaar doorbrengen, staat er een tweedaagse trip naar Disneyland Parijs op het programma. Aan de hand van online marketing bureau Team Nijhuis maken we kennis met de razend interessante marketingmachine die Disney eigenlijk is.”

Kijken we naar de sprekers, die verdeeld over het jaar hun kennis en kunde komen overdragen aan de deelnemers van dit programma, dan springt journalist Charles Groenhuijsen in het oog. ,,En daar ben ik blij mee. Vooral omdat hij in de aanloop naar de start al heeft bewezen ontzettend betrokken te zijn.” Neuropsycholoog Erik Scherder is een andere naam die zich aan het Boost Your Business Coaching Program heeft verbonden. ,,Een naam die erg hoog op mijn lijstje stond”, verzekert Swabedissen. ,,Illusionist Victor Mids (bekend van Mindf*ck, red.) zal het programma uiteindelijk afsluiten.”

Swabedissen en zijn partners hebben eerder vergelijkbare programma’s opgezet, maar volgens de ondernemer uit Rijssen is het Boost Your Business Coaching Program er eentje die nooit eerder gegeven werd. ,,’Leef jouw leven’ is een veelgebruikte oneliner, maar in mijn geval wel raak. Wij kunnen niet wachten om te beginnen.”

Het Boost Your Business Coaching Program begint op 29 oktober op Landgoed Hotel Groot Warnsborn in Arhem. Wil je meer weten over het programma van GroeiZaken? Kijk dan op boost-businesscoaching.nl om je gelijk in te schrijven. Let we; er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

tracking pixel