Nieuws Actueel

Het Hof van Laren uitgeroepen tot beste b&b van Nederland

Bed & Breakfast Het Hof van Laren is op 8 juni uitgeroepen tot beste bed & breakfast van Nederland in 2016. Dat heeft Stichting Bed & Breakfast bekendgemaakt.

Foto: Het Hof van Laren 16 juni 2016

Hof van laren

"Het is duidelijk dat Het Hof van Laren, door gasten beloond met een 9,8 in de reviews, de crème de la crème is van de Nederlandse b&b's", aldus Hanny Arens van Stichting Bed & Breakfast Nederland. "Alles aan deze bed & breakfast ademt topklasse."Het Hof van Laren heeft het hoogst gescoord in het Nederlandse classificatiesysteem voor b&b's en behaalde de beste reviews op Bedandbreakfast.nl. De b&b wint in de klasse van 5 tulpen, de hoogste categorie in de classificatie. De tweede prijs ging naar Comfortabel Rustpunt in Heerlen. De Korhoen in Nijverdal won de derde prijs.

(Tekst gaat verder na afbeelding)

De winnaars in de overige categorieen zijn:

4 tulpenEerste prijs: Rietveld Cottage in Hazerswoude-DorpTweede prijs: B&B Van Elewout in Bergen op Zoom Derde prijs: EcoLinde in Vorden3 tulpenEerste prijs: De Lochterhof in Berg en Terblijt Tweede prijs: B&B Agnetenhoeve in Overasselt Derde prijs: Joarum in Kubaard 2 tulpenEerste prijs: Hotel California in WichmondTweede prijs: Flora's op Boerskotten in De Lutte Derde prijs: Op de vlakte in Bollingawier 1 tulpEerste prijs: Huize Sonja in HollumTweede prijs: B&B Passage in DriebergenDerde prijs: De Vlinder in Nijmegen

Gerelateerde artikelen:

Kanshebbers beste bed & breakfast van Nederland 2016

Hellendoorns bed & breakfast laat vijfde tulp schieten