Nieuws Actueel

Hoe je als ondernemer een groei realiseert van 5463%

Sabi Tolou weet als geen ander wat het is om de mogelijkheden te zien voor je bedrijf, de draai te maken en vervolgens het gaspedaal diep in te duwen.

De Ondernemer 19 oktober 2018

DEO18 12 02 04 Sprekers sabi 1

Samen met Rob van den Heuvel en Bas Smeulders startte hij een webshop in telefoonaccessoires en was al gauw dagen bezig met het overtikken van adresgegevens. ‘Onhandig’ is dan een understatement. Een korte zoektocht online verder bleek dat vele andere ondernemers ditzelfde probleem hadden. Simpel voor de Eindhovense ondernemers: de telefoonaccessoires werden de deur uitgegooid en de mannen zaten voortaan in de pakketjes-verzend-facilitering van kleine tot middengrote webshops.

Lees ook: Zo kijkt Elske Doets (Jan Doets America Tours) naar overtoerisme

Dat de logica van het oplossen van een klein B2B-probleem met grote gevolgen succesvol kan zijn wisten we al lang van tech-giganten als Adyen. Sendcloud mag je gerust in één adem erachteraan zetten: de mannen wisten in de afgelopen jaren een omzetgroei bij elkaar te boksen van 5463 procent.

Sabi Tolou spreekt exclusief tijdens de Week van de Ondernemer op maandag 19 november in Eindhoven. Schrijf je hier gratis is.