Nieuws Horeca

Eerste Avocado Show buiten Amsterdam komt in Westfield Mall of the Netherlands

Primeur voor The Avocado Show. De snelgroeiende restaurantketen opent een eerste vestiging buiten Amsterdam op 12 maart in de Westfield Mall of the Netherlands. Tijdens het proefdraaien afgelopen weekend was het restaurant al razendpopulair.

Van onze redactie 2 maart 2022

Avocado show westfield mall

Met de vestiging van The Avocado Show in de Westfield Mall of the Netherlands wil de restaurantketen de overstap maken naar de winkelcentra. Foto: The Avocado Show.

Centraal gelegen tussen Den Haag en Leiden is Westfield Mall of the Netherlands de ideale plek voor de eerste Nederlandse vestiging van The Avocado Show buiten Amsterdam. In het winkelcentrum heeft deze nieuwe variant van The Avocado Show, met 80 zitplaatsen en een oppervlakte van 190 vierkante meter, de uitstraling van een kleurrijke patio. De gasten zitten onder natuurlijk licht en zijn omgeven door veel groen-roze kleuraccenten; de welbekende setting van The Avocado Show, ontworpen in samenwerking met hun vaste creatieve team van Aces of Space. Daar worden originele gerechten geserveerd, in hun signature stijl, voor ontbijt, lunch en diner. Denk hierbij aan de inmiddels wereldberoemde poke bowl, stacked pancakes, een avocado smashed burger en zelfs cocktails, waarbij de avocado-pitten gebruikt worden als ijsblokjes.

Lees ook: The Avocado Show, mono-restaurant met een belofte

21 franchise-locaties getekend

Na het oorspronkelijke restaurant van The Avocado Show en de to go-variant, is het nieuwe mall model het derde format in het vijfjarige bestaan dat de oprichters in de markt zetten. Inmiddels is The Avocado Show een wereldwijd fenomeen geworden dat bekend staat om Pretty Healthy Food: prachtige en smakelijke gerechten, gemaakt met duurzame avocado’s. Vorig jaar werden er vestigingen geopend in Londen en Madrid, in maart volgt de tweede locatie in Brussel en later dit jaar kunnen ook de bewoners van Stuttgart en Parijs er terecht voor hun behoefte aan avocado. In totaal zijn er nog 21 andere franchise-locaties getekend.

De kenmerkende roze bank voor de groene wand is groter en mooier.

Lees ook: The Avocado Show must go on, mét of zonder overheidssteun

Opstap naar malls in VS en Midden-Oosten

Mede-oprichter Ron Simpson kan de stap naar Westfield Mall of the Netherlands wel verklaren: ,,In de toekomst zouden we The Avocado Show het liefst naar alle werelddelen willen uitbreiden. Maar in de VS, Azië en het Midden-Oosten bestaat een mall culture, waar hospitality een groot onderdeel van is. Om hierin mee te kunnen spelen én groeien, kiezen we ervoor ons concept verder te ontwikkelen. Nieuw in dit mall concept zijn de neon accenten en het open floorplan, speciaal opgezet om een laagdrempelige sfeer neer te zetten. Exterieur en interieur zijn hierin één geheel geworden.” Dat de stap naar de mall geen slecht plan is, bleek tijdens het proefdraaien: het restaurant zat de hele dag vol met klanten. Het leverde oprichter Simpson tranen van geluk op na een paar jaar corona-ellende.

Na een paar dagen proefdraaien kon Ron Simpson zijn geluk niet op met de nieuwe vestiging van The Avocado Show.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws