Nieuws Horeca

Koninklijke Van den Boer Groep viert jubileum met fraai boek

Koninklijke Van den Boer Groep in Veghel vierde het 110-jarig bestaan met de lancering van een fraai jubileumboek vol culinaire gerechten.

Van onze redactie 28 maart 2017

Een kook-, kijk- en kennisboek waarvoor 110 relaties, vrienden, ambassadeurs, collega's en familieleden hun favoriete gerecht aandroegen. Deze zijn door de ‘chefs de la maison’ op creatieve wijze als receptuur uitgewerkt.

Kwaliteit!

Zo ontstond een fantastische mix van moderne & klassieke, traditionele & creatieve en vooral innovatieve gerechten. Ze zijn gebundeld in een mooi, bruikbaar boek dat recht doet aan de kernwaarde van het bedrijf: kwaliteit!

Kruideniers- en delicatessenzaak

Noud van den Boer is de huidige directeur van het familiebedrijf dat in 1906 begon als kruideniers- en delicatessenzaak. Al rond 1920 ontstond ‘een uitzendhuis van diners’.

Randstad

In de jaren 70 was Maison van den Boer een gevestigde naam in de Randstad. Vandaag de dag telt het bedrijf zo’n 650 medewerkers en grote opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

FoodforCare

In 2015 ontwikkelde de cateraar samen met Radboud UNC het programma FoodforCare: een innovatief en duurzaam voedingsconcept dat inmiddels ziekenhuisbreed wordt ingezet.

Heeft u als Brabants bedrijf iets te vieren of gaat u met uw bedrijf een nieuwe fase in? Stuur dan een e-mail naar bd@deondernemer.nl.