Nieuws Horeca

Meer vega pizza's: New York Pizza en De Vegetarische Slager slaan handen ineen

New York Pizza en De Vegetarische Slager gaan een samenwerking aan om daarmee een grotere variëteit aan vegetarische pizza’s met vegetarisch vlees aan te kunnen bieden aan klanten.

Van onze redactie 19 april 2023

Pizza vega vegetarische slager new york pizza

Beeld: Shutterstock

Na maanden van ontwikkeling met De Vegetarische Slager worden er drie speciale actiepizza’s, die vegetarisch zijn, geïntroduceerd. De nieuwe ‘Meat Taste, Plant Based’ pizza’s: de Plant-burger, Planteroni en Plantsteak zijn een aanvulling op het vegetarische assortiment van New York Pizza en zijn vanaf nu te bestellen.

Naast deze nieuwe pizza’s is er in het menu van New York Pizza al een vaste ruime keuzemogelijkheid uit pizza’s met bloemkool-, of glutenvrije bodem, en vegetarische of vegan toppings. Zo staat de Vegan Shoarma al sinds 2018 op het menu en wordt er steeds meer geëxperimenteerd met plantaardige vleesvervangers.

''Met de Plant Based pizza's kunnen we vleeseters verleiden voor vegetarisch te kiezen, en de vegetarische besteller heeft tijdelijk nog meer keuze''

Philippe Vorst, ceo New York Pizza

De Vegetarische Slager wil pizza nóg inclusiever maken voor breed publiek

Hugo Verkuil, ceo van De Vegetarische Slager: ,,De pizza is een van de populairste maaltijden van Nederland, die we als De Vegetarische Slager graag helpen nóg inclusiever helpen maken voor een breed publiek. Zo hoeft niemand meer een pizza te laten liggen. Met de nieuwe varianten veroveren we de harten van pizzaliefhebbers in Nederland, België en Duitsland en maken we lekkere plantaardige keuzes nog toegankelijker.''

,,Innovatie zit in ons bloed. Al dertig jaar lang. Een belangrijke reden voor onze samenwerking met De Vegetarische Slager is om zo onze lekkerste pizza's ook vegetarisch aan te bieden en waarbij we geen concessies doen aan smaak. Heerlijk gecreëerde pizza's die er net zo uitzien en smaken als vlees. Met de Plant Based pizza's kunnen we vleeseters verleiden voor vegetarisch te kiezen, en de vegetarische besteller heeft tijdelijk nog meer keuze'', aldus Philippe Vorst, ceo van New York Pizza.

Lees ook: Dit vleesrestaurant gaat na vijf jaar over op volledig vegetarisch: 'Vlees kan eigenlijk niet meer'

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws