Nieuws Horeca

Next step voor 't Waepen van Veere

Hotel-restaurant 't Waepen van Veere onderwierp de keuken aan een serieuze make-over. En er viel meer te vieren.

De Ondernemer 31 maart 2017

Next Step Waepen van Veere

In 1967 startte 't Waepen van Veere in het witte pand aan de Markt in het dorp Veere. Vijf jaar later werd de oude garage bij het pand getrokken en kwamen er hotelkamers bij. Sinds die tijd is er elk jaar wel iets aangepast of uitgebreid. Ditmaal was de keuken van het restaurant aan de beurt voor een flinke make-over. ,,Veel dingen waren redelijk gedateerd en omdat we klein zijn begonnen en daarna steeds een beetje zijn gegroeid, was de indeling wat onhandig'', vertelt eigenaar Bram-Pieter Poppe. ,,We zijn in het nieuwe seizoen van start gegaan met een professionele keuken die van alle gemakken is voorzien.''

50 jaar

Alleen zo'n nieuwe keuken is al reden voor een feestje, maar 't Waepen van Veere heeft meer te vieren. De oplettende lezer is het wellicht opgevallen dat het precies vijftig jaar geleden is dat dit restaurant de deuren opende. Deze mijlpaal wordt het hele jaar gevierd met acties en aanbiedingen, zoals een glas bubbels van het huis voorafgaand aan het jubileummenu.

Gaat u met uw bedrijf ook de volgende fase in of heeft u iets te vieren? Mail dan naar zeeland@deondernemer.nl.

Omdat we klein zijn begonnen en steeds een beetje zijn gegroeid, was de indeling onhandig

Bram-Pieter Poppe, eigenaar